Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meniu de DICTATOR: Ce va mânca Kim Jong Un la summitul cu Coreea de Sud

Publicat:

Liderul nord-coreean va fi servit cu un fel elvetian la cina din cursul summitului cu presedintele sud-coreean Moon Jae-In, o incercare evidenta de a-i aminti anii de scoala, scrie BBC News.

Kim a studiat in Elvetia, o informatie niciodata confirmata in mod oficial, scrie news.ro.

Citește și: Dezastru pentru H&M! De peste 40 de ani nu s-a intamplat asta

In meniu figureaza si un fel cu peste de mare, in onoarea lui Moon, care sa-i aminteasca portul Busan, localitatea sa natala.

Summitul de vineri este primul de acest fel din 2007.

Citește și: Noi…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cadouri intre dictatori. Kim Jong Un i-a daruit lui Putin doi caini

12:15, 20.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a daruit presedintelui rus Vladimir Putin o pereche de caini din rasa locala Pungsan, a relatat joi agentia de presa de stat KCNA, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

Kim Jong Un lauda legaturile „indestructibile” cu Rusia, inainte de vizita lui Putin in Coreea de Nord

12:45, 12.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a laudat miercuri legaturile "indestructibile" dintre Phenian si Moscova, inainte de o vizita asteptata a omologului sau rus Vladimir Putin in Coreea de Nord, pe fondul razboiului din Ucraina.

Kim Jong Un a supervizat un nou test cu rachete

15:20, 01.06.2024 - Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supervizat tirurile test ale unui nou sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate de agentia oficiala de presa KCNA. Imaginile il arata pe Kim Jong Un, imbracat intr-o jacheta de piele maro si flancat de generalii sai, zimbind in fata a…

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune in alerta toata planeta

16:55, 18.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Coreea de Nord il susține pe liderul Kim cu juraminte de loialitate de ziua de naștere

14:05, 06.05.2024 - Pentru prima data de cand liderul Kim Jong Un a preluat puterea in 2011, nord-coreenilor li s-a cerut sa depuna juraminte de loialitate de ziua sa de naștere, a declarat un institut de cercetare sud-coreean.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Cum ar putea incepe un razboi intre Coreea de Nord și Coreea de Sud. Scenariile experților

18:50, 03.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-Un s-ar putea pregati realmente pentru razboi, au avertizat doi analiști proeminenți in pofida opiniei generale ca un asemenea pas ar fi un act sinucigaș din partea regimului de la Phenian, relateaza Bloomberg.


Ce parere ai despre aceasta stire?