Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Memorandum semnat. Circulația pe tronsonul de cale ferată Berezino-Basarabeasca va fi relansată, din toamnă

Publicat:

Din toamna se va redeschide cursa de trenuri pentru transportul marfurilor pe tronsonul de cale ferata Basarabeasca-Berezino. Noul tronson feroviar va face legatura cu portul Izmail și Belgorod-Dnistrovskii, precum și stațiile Arțiz, Zatoca.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Circulatia a fost oprita pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta si pe calea ferata, din cauza unui incendiu de vegetatie

19:25, 24.06.2024 - Circulatia pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta a fost oprita, luni, din cauza unui incendiu de vegetatie izbucnit in zona kilometrului 34, in judetul Calarasi, din acelasi motiv fiind intrerupta si circulatia trenurilor pe magistrala 800, anunta Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

EXCLUSIV. Padurile din jurul Bucureștiului nu vor mai putea fi taiate din aceasta toamna

03:05, 13.06.2024 - Semnat in acest an, Memorandum-ul pentru Aer Curat, Sanatate și Viitor, document ce presupune și adoptarea legii pentru protejarea padurilor din Ilfov, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi a Capitalei, va stabili un etalon pentru protejarea padurilor din jurul orașelor din Romania.

CCIR a semnat un Memorandum de Ințelegere cu Consiliul de Afaceri pentru Europa de Sud-Est al Arabiei Saudite

15:00, 27.05.2024 - Camera de Comerț și Industrie a Romaniei (CCIR) a semnat, in data de 27 mai a.c., un Memorandum de Ințelegere cu Consiliul de Afaceri pentru Europa de Sud-Est al Arabiei Saudite, in cadrul evenimentului „Romania – Kingdom of Saudi Arabia Business Session”, organizat la sediul Camerei Naționale.

Primaria Constanta: Lucrari de asfaltare pe o strada din centrul municipiului. Circulatia, oprita - Vezi unde

10:01, 22.05.2024 - Dupa ce zona carosabila a fost decopertata, echipele Confort Urban vor interveni astazi 22.05.2024 cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe strada Cuza Voda, tronsonul cuprins intre strazile Rascoala din 1907 si Mihai Viteazu. Anuntul a fost facut de Primaria Municipiului Constanta.Circulatia autovehiculelor…

Circulație reluata in condiții normale pe magistrala de cale ferata București-Constanța

10:51, 13.05.2024 - Circulația feroviara a fost reluata in condiții normale pe magistrala București-Constanța, dupa ce un tren InterRegio a lovit o persoana intre stațiile Basarabi și Dorobanțu. Trenul a inregistrat o intarziere de 82 de minute.

Moldova și SUA au semnat un memorandum important inaintea alegerilor

14:35, 22.04.2024 - Moldova și SUA au semnat un memorandum de cooperare privind securizarea rețelelor cibernetice, cu sprijinul financiar al Departamentului de Stat al SUA, inaintea alegerilor din Moldova. Despre acest lucru a anunțat Ambasada SUA la Chișinau, menționind ca documentul a fost semnat de Charge d’Affaires…

Primaria Campia Turzii: Deschidem circulația pe strada Baii! (FOTO)

17:55, 12.04.2024 - Tronsonul cuprins intre Cofetaria Dana și Palatul Copiilor va fi deschis circulației rutiere astazi, incepand cu orele 16:00. Mulțumim echipelor SC Domeniul Public SA, care și-au adus din plin contribuția la finalizarea acestui obiectiv de investiții, realizand o lucrare de foarte buna calitate!

Marcel Bolos: Am semnat astazi indicatorii tehnico-economici pentru tronsonul Pascani-Suceava din A7

19:10, 05.04.2024 - Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a semnat vineri indicatorii tehnico-economici pentru tronsonul Pascani-Suceava din A7, in valoare de 9,2 miliarde lei, investitie finantata din bani europeni si de la bugetul de stat. ‘Am semnat astazi indicatorii tehnico-economici pentru tronsonul Pascani-Suceava…


Ce parere ai despre aceasta stire?