Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Membrul CCA, Nicolae Damaschin, neagă acuzațiile lui Mocanu: N-am fost la vânătoare

Publicat:

Dupa ce pe 6 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presa, liderul Mișcarii Populare Antimafie, l-a acuzat pe procurorul general, , ca ar fi ranit mortal un om la vânatoare, acesta a enumerat un șir de persoane de rang înalt din care au fost martori la acest incident și au tainut fapta.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Moldova: Federația de Judo neaga participarea la evenimentele sportive din Rusia

18:35, 19.06.2024 - Federația de Judo a Republicii Moldova declara ca informația aparuta in presa conform careia un sportiv al Lotului Național a participat la competițiile BRICS in Kazan (Rusia) este falsa, anunța Noi.md. "Federația Naționala de Judo nu a delegat și nici intr-un caz nu a inregistrat un sportiv al selecționatei…

Scandal PNL-PSD in Prahova. Iulian Dumitrescu neaga acuzațiile de incalcare a controlului judiciar care i se aduc: „Voi sesiza CSM”

19:01, 13.05.2024 - Un scandal a avut loc in Prahova, intre social-democrați și liberalul Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA. Dupa ce PSD a spus ca reprezentantul PNL a venit la un eveniment cu o mașina de lux și ca a incalcat condițiile controlului judiciar, liberalul a amenințat ca va sesiza CSM.

Kremlinul neaga ca a folosit arme chimice in Ucraina: Acuzațiile SUA sunt nefondate

16:30, 02.05.2024 - Kremlinul a negat, joi, o acuzatie formulata de SUA potrivit careia fortele ruse din Ucraina au incalcat o interdictie internationala privind folosirea armelor chimice, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Gabriela Firea neaga acuzațiile cum ca planurile urbanistice de sector din mandatul sau ar fi fost ilegale: „Vorbe in vant!”

06:35, 27.04.2024 - Actualul candidat al PSD la postul de Primar General, Gabriela Firea, a negat vineri acuzațiile lui Nicușor Dan potrivit carora planurile urbanistice de sector din mandatul ei de primar ar fi fost ilegale. Actualul primar general a afirmat ca Gabriela Firea ar fi fost parte a unei „afaceri de corupție”,…

Armata israeliana neaga acuzațiile ca ar fi ingropat cadavre ale unor palestinieni in gropi comune

23:55, 23.04.2024 - Armata israeliana a negat marti acuzatiile palestiniene “neintemeiate” potrivit carora ar fi ingropat cadavre ale unor palestinieni in gropi comune in incinta unui spital din Fasia Gaza, afirmand ca a dezgropat si apoi a ingropat din nou corpuri in cautarea celor ale ostaticilor, relateaza AFP si dpa,…

Blinken neaga acuzațiile ca SUA au un „dublu standard” privind abuzurile armatei israeliene in Gaza

23:10, 22.04.2024 - Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a negat luni ca Washingtonul are un „dublu standard” atunci cand aplica legea americana in privința acuzațiilor de abuzuri ale armatei israeliene in Gaza și a spus ca examinarile acestor acuzații sunt in curs de desfașurare.

Razboiul din Ucraina: Kievul neaga acuzațiile ca a atacat centrala nucleara de la Zaporojie ocupata de ruși

17:20, 08.04.2024 - Rusia a „atacat centrala de la Zaporojie cu drone și pretind acum ca pericolul pentru centrala și securitatea nucleara provine de la Ucraina”, a declarat luni Centrul guvernamental ucrainean de lupta contra dezinformarii.Realitatea: Ucraina respinge acuzațiile ruse ca luni, 8 aprilie, ar fi lansat un…


Ce parere ai despre aceasta stire?