Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Membrii noului parlament din Pakistan au de îndeplinit misiuni dificile

Publicat:

Principalele provocari la care vor trebui sa raspunda noii parlamentari se refera la penele masive de electricitate care lasa unii locuitori ai tarii fara curent electric pana la 20 de ore pe zi, economia problematica care ar putea forta guvernantii sa apeleze la un plan international de salvare.

De asemenea, parlamentarii au datoria de a controla activitatea militara condusa de talibani si de alti extremisti, ale caror violente au facut mii de victime in ultimul deceniu si care au deteriorat relatia cu Statele Unite ale Americii.

„Ne confruntam cu multe provocari, insa le…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Denisa Raileanu de la Mireasa sezonul 7, primele imagini cu burtica de graviduța. Tanara va deveni curand mamica pentru prima data: "Dumnezeu a decis..."/ FOTO

17:01, 26.06.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa sezonul 7 urmeaza sa devina, in curand, mamica pentru prima data. Recent, tanara a facut publice primele imagini cu burtica de graviduța și in descrierea lor a adaugat un mesaj emoționant.

Sora lui Barack Obama, printre protestatarii din Nairobi in care poliția a tras cu gaze lacrimogene: „Nici macar nu mai vad”

00:10, 26.06.2024 - Sora vitrega a fostului președinte american Barack Obama, activista kenyana Auma Obama, a fost printre protestatarii afectați de gazele lacrimogene trase de poliție impotriva manifestanților din fața Parlamentului de la Nairobi.

Adela Popescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce s-a intamplat recent in viața ei. „Am testat un pic ce inseamna sa fii pe muchie de cuțit”

09:45, 02.06.2024 - Adela Popescu, in varsta de 37 de ani și mama ei au o relație speciala, cele doua petrecand mult timp impreuna. Recent, soția lui Radu Valcan a trecut printr-o perioada delicata, despre care a vorbit abia acum.Vedeta a preferat sa pastreze discreția pana ce s-a asigurat ca cea care i-a dat viața este…

Salvatorii celorlalti. SCJU Craiova a reluat programul de donare de organe. „Transplantul inseamna viata”

00:15, 27.05.2024 - Nu e gest care sa te apropie mai mult de Dumnezeu decat acela de a salva viata unui seaman. Nu de putine ori medicii sunt vazuti drept mainile de aur ale lui Dumnezeu pe pamant, insa uneori chiar si aceste maini au nevoie de ajutor.In preajma sarbatorilor de Paste, la Craiova a avut loc, dupa o perioada…

Dieta lui Michelle Obama la 60 de ani. Ce mananca in fiecare zi la cina. „Nu mi-e frica sa vorbesc despre asta”

13:01, 18.05.2024 - Michelle Obama a parasit functia de Prima Doamna a Americii in urma cu cativa ani, insa, a ramas in continuare in lumina reflectoarelor. Soția lui Barack Obama are 60 de ani și un program foarte incarcat, dar reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat.Michelle Obama este autoare, avocat, femeie…

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, reacție dura dupa gestul facut de Laurențiu Reghecampf: „Sa nu aiba nimeni un tata sau un soț cum este el”

09:55, 13.05.2024 - Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a transmis un mesaj emoționant pentru mama ei, dar a reacționat și la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul i-a depus recent plangere penala impresarei, dupa ce a spus ca nu iși gasește bunuri in valoare de 600.000 euro.Rebecca, fiica cea mare a Anamariei…

Cand iși va primi Dorian Popa permisul de conducere inapoi. Ce le-a marturisit artistul fanilor lui: „Ajutorul lui Dumnezeu…”

23:40, 07.04.2024 - Dorian Popa a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus sub influența substanțelor interzise și a fost prins de polițiști. Recent, artistul a marturisit cand iși va primi inapoi permisul auto. Iata ce le-a marturisit cantarețul fanilor lui de pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?