Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medvedev îi atacă pe „trădătorii laşi” care au fugit din Rusia pentru a scăpa de război

Publicat:

Rusia este „mai puternica si mai curata” fara ei, a scris pe Telegram, cu ocazia , o sarbatoare introdusa de presedintele Putin pentru a celebra o victorie asupra fortelor de invazie poloneze.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Atac armat in Rusia: a fost vizata o biserica ortodoxa, o sinagoga și un post de Poliție / Cel puțin doi morți

20:05, 23.06.2024 - Doi ofițeri de poliție au fost uciși, iar un altul a fost ranit, dupa bombardarea unei sinagogi, a unei biserici din Daghestan (Rusia), dar și asupra unui post de poliție, a informat duminica serviciul de presa al Ministerului Afacerilor Interne din Daghestan pe canalul Telegram.

Rusia – Ucraina, ziua 830. Rusia ataca folosind armament produs in Iran, Coreea de Nord și China

11:30, 02.06.2024 - In condițiile in care regimul Putin acuza Occidentul ca ofera sprijin militar Ucrainei, Rusia ataca Ucraina folosind armament produs in Iran sau in Coreea de Nord, sau care include piese furnizate de China. Aceasta dezvaluire este prezentata intr-un mesaj care a fost postat pe internet de Ambasada Statelor…

Rusia, reacție fulminanta, in urma declarațiilor liderilor NATO: Asta va insemna un razboi mondial

10:56, 28.05.2024 - "Atacarea obiectivelor noastre de catre americani inseamna a incepe un razboi mondial, iar un ministru de externe, chiar și dintr-o țara precum Polonia, ar trebui sa ințeleaga acest lucru", a scris Dmitri Medvedev, numarul doi al Consiliului de Securitate de la Moscova, pe rețelele de socializare.

Medvedev incepe un ‘razboi’ cu cea mai puternica țara de pe glob și promite principiul ‘ochi pentru ochi și dinte pentru dinte’

14:35, 28.04.2024 - Medvedev incepe un ‘razboi’ cu cea mai puternica țara de pe glob și promite principiul ‘ochi pentru ochi și dinte pentru dinte’Rusia ar putea confisca bunurile și proprietațile persoanelor americane deținute in Rusia, daca Washingtonul confisca bunurile suverane rusești, transmite Dmitri Medvedev, vicepreședintele…

Zaharova a gasit nod in papura Israelului

15:36, 14.04.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a declarat ca nu isi aminteste ca Israelul sa fi condamnat vreodata atacurile Kievului asupra teritoriului Rusiei. Zaharova a facut aceasta declaratie ca raspuns la indemnul ambasadoarei Israelului in Rusia, Simona Halperin, de a condamna…

Occidentul nu e pregatit de un razboi de uzura cu Rusia. Putin a furat startul

06:50, 01.04.2024 - Occidentul nu este pregatit in acest moment pentru un razboi de uzura convențional cu Rusia, scrie, intr-o ampla analiza pentru Institutul pentru Studii Strategice de la Londra (RUSI), Alex Vershinin, locotenent-colone in retragere .

Razboi electronic in Europa: Avioanele civile raporteaza blocarea semnalului GPS. „Rusia ataca teritoriul suveran al țarilor NATO”

07:06, 31.03.2024 - Avioanele care zboara deasupra regiunii baltice raporteaza un numar tot mai mare de bruiaje ale semnalului GPS sau semnale GPS false, iar Rusia este vazuta ca fiind vinovata pentru activarea sistemelor de razboi electronic, scrie Politico.


Ce parere ai despre aceasta stire?