Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicul Cristian Paleru, arestat preventiv în urma perchezițiilor de la Spitalul Marius Nasta

Publicat:

Tribunalul București a decis arestarea preventiva a medicului Cristian Paleru, in urma perchezițiilor de la , acolo unde mai mulți medici și anesteziști sunt acuzați de luare de mita. Anchetatorii au confiscat peste e 2.355.913,96 lei de la un singur suspect.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

SURSE Șeful Finanțelor Publice Giurgiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

17:30, 05.07.2024 - Tribunalul București a stabilit, vineri, emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele șefului Administratiei Judetene a Finantelor Publice Giurgiu, Mihai Sebe, acuzat de DNA de trafic de influența, potrivit unor surse judiciare.

Barbatul care a injunghiat o femeie cu un cutit, in Centrul Vechi din București, arestat preventiv. Atacul, „unul intamplator”

09:46, 25.04.2024 - Barbatul de 74 de ani care a injunghiat marți seara, 23 aprilie, o femeie pe o strada din Centrul Vechi al Capitalei a fost retinut si, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, anunța joi Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.Potrivit procurorilor, atacul a avut loc in jurul orei 17.16, cand…

Anchetatorii reiau luni audierile in cazul deceselor suspecte de la Spitalul ‘Sf. Pantelimon’

19:05, 12.04.2024 - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si politisti de la Serviciul Omoruri vor relua luni audierile in cazul plangerilor privind decesele suspecte de la Spitalul Clinic de Urgenta ‘Sf. Pantelimon’ din Capitala, in cadrul unui dosar penal in rem deschis pentru omor. Conform unui comunicat…


Ce parere ai despre aceasta stire?