Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicii îi vor amputa fiului lui Gaddafi mai multe degete

Publicat:

Medicii libieni au anuntat ca vor trebui sa ii amputeze mai multe degete lui Saif al-Islam, din cauza cangrenei, a anuntat un doctor care l-a examinat pe fiul lui Gaddafi in urma cu trei zile, relateaza RIA Novosti, citata de NewsIn.

"Sunt tesuturi cangrenate si moarte, este necesara amputarea mai multor degete", a spus medicul ucrainean .

Arestat la 19 noiembrie, Saif se afla acum in orasul Zintan, nord-vestul Libiei. El a pierdut o parte din degete intr-un bombardament NATO.

Potrivit medicului, amputarea trebuie efectuata rapid. Revolutionarii

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Detalii despre nunta fiului celui mai bogat om din Asia. Codul vestimentar pe care trebuie sa-l respecte invitații

18:30, 03.07.2024 - La sfarșitul lunii in curs, Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, și partenera sa, Radhika Merchant, iși vor uni destinele in cadrul unei ceremonii somptuoase, conform CNN.

Soldatul american Gordon Black, arestat la Vladivostok, a fost condamnat și trimis intr-o colonie penala din Rusia

10:16, 19.06.2024 - Un militar american arestat luna trecuta in Rusia a fost condamnat la inchisoare cu executare de un tribunal local.CNN, care citeaza agenția de stat rusa RIA Novosti, relateaza ca Gordon Black a primit,...

Christian Sabbagh, declarații despre lupta fiului sau cu autismul. Copilul a fost operat la Viena: „Progresul se va vedea in timp”

16:20, 22.05.2024 - Cunoscutul prezentator TV a anunțat de curand pe pagina sa de Facebook ca ia o scurta pauza de la pupitrul știrilor pentru a fi alaturi de baiețelul sau, care a fost diagnosticat in urma cu trei ani cu TSA (tulburare de spectru autist).

Pastorala de Paște 2024 a Inaltpreasfințitului Parinte Irineu: ”Invierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinta Sa asupra pacatului”

12:15, 30.04.2024 - Pastorala de Paște 2024 a Inaltpreasfințitului Parinte Irineu: ”Invierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinta Sa asupra pacatului” Pastorala de Paște 2024 a Inaltpreasfințitului Parinte Irineu: ”Invierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinta Sa asupra pacatului” Iubiti fii duhovnicesti,…

Știrile Antena Stars. Artista din Romania, la un pas de moarte, la nașterea fiului ei. Cum și-a dat seama ca medicii i-au pus un diagnostic greșit

18:45, 19.04.2024 - A trecut prin momente de coșmar atunci cand trebuia sa fie cea mai frumoasa perioada din viața ei. O artista din Romania a aflat ca medicii i-au pus un diagnostic greșit atunci cand l-a adus pe lume pe fiul ei.

Polonez arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Complot de asasinare a președintelui Zelenski, dejucat

10:06, 19.04.2024 - Un cetațean al Poloniei a fost arestat, fiind acuzat ca ar fi participat la un complot al serviciilor secrete rusești de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit procurorilor din Varșovia și Kiev, relateaza The Guardian.

Un barbat a cerut sa-i fie amputate doua degete sanatoase, afirmand ca nu aparțin corpului sau / Ce decizie au luat medicii

13:50, 13.04.2024 - Un barbat din Quebec care sufera de tulburare de identitate și integritate corporala (BIID) a cerut unui medic sa ii indeparteze al patrulea și al cincilea deget de la mana stanga, deoarece considera ca nu iși au locul pe corpul sau.Dr.

Un barbat l-a taiat cu briceagul la mana pe un politist, in autospeciala de politie

09:45, 10.04.2024 - Un barbat a fost arestat preventiv pentru ultraj dupa ce l-a taiat cu briceagul la mana pe un politist din Arad. Incidentul a avut loc in autospeciala de politie. Reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Arad au transmis, marti, ca s-a dispus inceperea urmaririi penale in rem pentru ultraj,…


Ce parere ai despre aceasta stire?