Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medic celebru, găsit decedat în propria locuință

Publicat:

Medic celebru, gasit decedat în propria locuința. Echipajul, trimis la fața locului, a acționat pe exteriorul blocului, patruzând în apartament pe o fereastra exterioara, iar într-una din camere l-au gasit decedat pe dr..

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat și-a ucis parinții dupa ce nu a vrut sa ii mai ofere bani. Cei doi au fost macelariți in propria locuința

17:10, 25.06.2024 - Doi batrani in varsta de 70 și 75 de ani și-au gasit sfarșitul in mod tragic. Fiul lor i-a ucis cu sange rece dupa ce ei au refuzat sa-i mai dea bani, fiind plin de datorii. Barbatul a fost cel care a alertat poliția, iar in urma interogatoriului și-a recunoscut fapta grava pe care a comis-o.

Brand celebru, acuzat ca a integrat camașa tradiționala din marginimea Sibiului in propria colecție. „Cereți sa scoata piesele”

17:00, 03.06.2024 - Un brand celebru este acuzat ca a integrat in propria colecție o piesa care copiaza camașa tradiționala din marginimea Sibiului. Comunitatea „La blouse roumaine” face apel ca pastratorii tradițiilor sa fie uniți și sa ceara companiei scoaterea din colecție a piesei pentru care nu a primit acord.

Denisa Despa, accident bizar in propria locuința! Blondina a scapat ca prin urechile acului: "Mi-e rau și acum"

23:50, 18.05.2024 - Denisa Despa a avut parte de un accident bizar, chiar in propria locuința. Blondina a scapat ca prin urechile acului de o tragedie, insa starea ei de sanatate este alterata. Cu ce problema s-a confruntat blondina și cum a ajuns in aceasta situație.

O fetița in varsta de 4 ani a fost ucisa in propria casa. Parinții și ceilalți doi frați ai ei au fost raniți de doi indivizi care le-au intrat in locuința / FOTO

10:35, 10.05.2024 - Caz șocant! O intreaga familie, distrusa de doi indivizi care le-au intrat in locuința. O fetița in varsta de 4 ani a fost ucisa, iar parinții și ceilalți doi frați ai ei, de 7 și 8 ani, au fost raniți.

Ucis de propria-i pasiune. Un tanar care creștea vipere in locuința sa, gasit mort

21:20, 09.05.2024 - Pasionat de șerpi veninoși, un tanar de 36 de ani din Drobeta – Turnu Severin a fost gasit mort in locuința sa. El se ocupa... The post Ucis de propria-i pasiune. Un tanar care creștea vipere in locuința sa, gasit mort appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Medic celebru: 'Praful saharian are risc de acutizare la persoanele care sufera de boli respiratorii cronice'

18:35, 24.04.2024 - Praful saharian are risc de acutizare la persoanele care sufera de boli respiratorii cronice precum astmul, BPOC, bronsiectazii", a declarat miercuri pentru AGERPRES managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler.

Barbat gasit decedat, intr-un canal dezafectat la Vidra, in Apuseni. Poliția Alba face cercetari

17:15, 12.04.2024 - Barbat gasit decedat, intr-un canal dezafectat la Vidra, in Apuseni. Poliția Alba face cercetari Un barbat a fost gasit decedat intr-un canal dezafectat in localitatea Vidra, din Apuseni, vineri dupa-amiaza. A fost inregistrat apel la 112, iar la fața locului au fost chemați pompierii din Campeni, pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?