Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mediastandard.ro: Propagandă rusă încearcă să discrediteze investigațiile Bellingcat prin articole fără logică

Publicat:

​​Bellingcat a devenit rapid un fenomen în rândul presei online internaționale, dupa ce a reușit ceva ce comunitatea internaționala nu se grabea sa rezolve: a scos la iveala cauza prabușirii avionului MH17, Amsterdam - , în care și-au pierdut viața 83 de pasageri și 15 membri ai echipajului. Însa atunci când arați cu degetul regimul de la Kremlin nu doar o data, Rusia raspunde și ea așa cum știe. Întâi vin amenințarile, care nu necesita mult efort, apoi vine discreditarea.

Citeste mai mult pe ​Mediastandard.ro

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mark Rutte, ultimul discurs ca premier al Tarilor de Jos: „Impreuna suntem mai puternici. Mai ales acum”

21:50, 30.06.2024 - Prim-ministrul olandez Mark Rutte a indemnat tara sa sa sprijine Ucraina si cooperarea internationala, in ultimul discurs catre conationalii sai, duminica, in timp ce un nou guvern este pregatit sa preia conducerea Tarilor de Jos in doua zile, relateaza AP, citata de News.ro.„Este esential ca tara noastra…

Șeful Pentagonului se 'ia la tranta' cu Vladimir Putin: 'Nu este el in pozitia de a dicta Ucrainei ce trebuie sa faca!'

19:25, 14.06.2024 - Vladimir Putin nu este in pozitia de a pune conditii Ucrainei pentru a inceta razboiul, a reactionat vineri secretarul american al apararii, Lloyd Austin, dupa ce liderul de la Kremlin declarase ceva mai devreme ca Rusia va pune capat razboiului din Ucraina doar daca Kievul va fi de acord sa renunte…

Dezinformarea rusa a luat JO 2024 in vizor. Cum vrea propaganda lui Putin sa starneasca haos la Olimpiada de la Paris

09:55, 04.06.2024 - Rusia si-a intensificat campania de dezinformare care vizeaza Jocurile Olimpice de la Paris, urmarind in special sa starneasca frica legata de violente in timpul evenimentului. Scopul propagandei ruse este sa descurajeze spectatorii sa asiste la competitii, indica un centru de supraveghere al Microsoft.

Cum finanțeaza Rusia o masiva operațiune de propaganda și de sponsorizare a asasinilor sai printr-o fundație in Europa (Guardian)

11:40, 03.06.2024 - Regimul de la Kremlin se folosea de o fundație din Europa pentru o operațiune masiva de influențare și propaganda activa in 48 de țari din Europa și din lume, relateaza The Guardian. Documente interne scurse au expus activitațile Pravfond, care a folosit fonduri inclusiv pentru apararea in instanța…

Rusia, China, Israel și Iran s-au folosit de modelele de inteligența artificiala OpenAI pentru propaganda

10:10, 01.06.2024 - OpenAI a lansat primul sau raport despre modul in care instrumentele sale de inteligența artificiala sunt folosite pentru operațiuni sub acoperire, joi, dezvaluind ca Rusia, China, Israel și Iran au desfașurat operațiuni de dezinformare in scop propagandistic, oprite de companie.

Ucraina, despre armistițiul propus de Putin: „Incearca in mod disperat sa deraieze summitul de pace din Elveția”

21:25, 24.05.2024 - Disponibilitatea Moscovei de a conveni o incetare a focului pentru a opri razboiul din Ucraina au avut ca scop perturbarea summitului de pace condus de Kiev, care va avea loc luna viitoare in Elveția, afirma ministrul de Externe al Ucrainei, potrivit Reuters, citata de Hotnews.ro.„Putin incearca in…

Moscova ii vizeaza pe etnicii germani din Rusia intr-o noua companie de propaganda, in cautare de carne de tun

20:45, 20.05.2024 - Rusia a lansat o campanie de propaganda care vizeaza vorbitorii de limba germana pentru a-i atrage de partea armatei sale și pentru a se inrola in forța mercenara Wagner, in cel mai recent caz in care Rusia se afla in cautare de minoritați etnice pentru a-i servi drept carne de tun.

ISW: Kremlin incearca sa foloseasca actorii pro-ruși pentru a destabiliza Chișinaul. Cazul Guțul

15:05, 09.04.2024 - Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) susține ca Rusia incearca sa foloseasca actorii pro-ruși din Republica Moldova pentru a destabiliza țara. Intre timp, potrivit presei ruse, Evghenia Guțul, bașcana Gagauziei, este la Moscova, intr-o vizita de lucru.


Ce parere ai despre aceasta stire?