Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medalie de argint pentru echipajul masculin de canoe dublu la CE din Portugalia

Publicat:

Echipajul masculin de canoe dublu al Romaniei a castigat, duminica, medalia de argint pe distanta de 500 metri, la de kaiac-canoe de la Montemar O'Vello din Portugalia.
si au fost devansati de reprezentantii Rusiei, locul trei revenind sportivilor din Polonia, scrie Mediafax.

Tot la CE din Portugalia, echipajul feminin de kaiac dublu a ocupat locul sase, in timp a fost al optulea la canoe simplu.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Canotaj: Medalie de bronz pentru Romania la patru rame feminin, la Cupa Mondiala de la Poznan

13:31, 16.06.2024 - Romania a cucerit o medalie de bronz in proba de patru rame feminin, duminica, in etapa treia a Cupei Mondiale de canotaj, de la Poznan (Polonia). Echipajul compus din Cristina Druga, Larisa-Andreea Bogdan, Andreea Popa si Geanina Juncanariu a fost cronometrat cu timpul de 06 min 49 sec 97/100, fiind…

Canoiștii Oleg Nuța și Ilie Sprincean vor fi prezenți in doua finale la Campionatele Europene de la Szeged

13:46, 14.06.2024 - Oleg Nuța (29 de ani) și Ilie Sprincean (27 de ani) au evoluat vineri dimineața in semifinale la trei probe, reușind sa obțina biletul pentru doua finale. # Vineri, de la ora 15:49, intra in lupta pentru medalii la canoe dublu 1.000 metri, iar duminica la canoe dublu 500 metri. Oleg Nuța și Ilie Sprincean…

Vlad Covaliu, medalie de argint la Campionatele Europene U23!

20:11, 01.06.2024 - Sabrerul roman Vlad Covaliu a devenit vicecampion continental de tineret, dupa ce, in finala Campionatelor Europene U23 de la Antalya (Turcia), a fost invins de polonezul Szymon Hryciuk, cu 15-13. Medaliile de bronz s-au imparțit intre un alt polonez, Benedykt Denkiewicz și italianul Lupo Veccia Scavalli.…

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Premiera pentru Romania la Europene! Medalie de aur in proba de dublu vasle masculin

15:25, 28.04.2024 - Romania a cucerit in premiera o medalie de aur in proba masculina de dublu vasle la Campionatele Europene de canotaj, duminica, la Szeged (Ungaria), prin Andrei-Sebastian Cornea si Marian Enache, potrivit World Rowing.Romanii au fost cronometrati cu timpul de 06 min 44 sec 55/100, fiind urmati la distanta…

Romania triumfa in canotaj: dublu rame feminin obține aur, iar dublu rame masculin caștiga argint

14:20, 28.04.2024 - Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vranceanu si Roxana Anghel, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Szeged.Cele doua sportive au dominat cursa inca de la inceput pana la final.

CE Canotaj: Medalie de bronz pentru Romania la proba de 8+1 masculin

17:31, 27.04.2024 - ​Echipajul de 8+1 masculin al Romaniei, alcatuit din Mihaita Tiganescu, Ciprian Tudosa, Constantin Adam, Mugurel Vasile Semciuc, Florin Arteni, Sergiu Bejan, Stefan Berariu, Florin Lehaci si Adrian Munteanu a obținut medaliile de bronz la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged (Ungaria).

CE Canotaj: Medalie de argint pentru Romania in proba de patru rame feminin

15:30, 27.04.2024 - Echipajul de patru rame feminin al Romaniei, alcatuit din Madalina Beres, Maria Lehaci, Magdalena Rusu si Amalia Beres, a castigat medaliile de argint, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).


Ce parere ai despre aceasta stire?