Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MB: Un fost responsabil al IRA, judecat pentru o crimă veche de 44 de ani

Publicat:

Un fost responsabil al (IRA) va fi judecat pentru participarea la uciderea unei mame a zece copii in 1972, a decis joi un tribunal din Belfast, un nou episod in unul din cele mai sumbre cazuri din conflictul din Irlanda de Nord, relateaza AFP.

, un pensionar în vârsta de 79 de ani, este inculpat pentru complicitate la rapirea și uciderea cu un glonț în ceafa a lui , ale carei ramașite pamântești nu au fost recuperate decât dupa 31 de ani.

Barbatul neaga toate acuzațiile.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Una dintre cele doua femei arestate pentru crima de pe Oneștilor a scapat in 2021 de o acuzație de proxenetism

08:30, 17.06.2024 - Uciderea cu sange rece a Henriettei Toth, tanara de 31 de ani al carei cadavru a fost gasit, la inceputul saptamanii trecute, intr-un geamantan pus intr-o remorca parcata pe Strada Oneștilor, din Oradea, și maltratarea surorii acesteia, Renata, infometata luni la rand și adusa intr-o stare extrema de…

Gigantul bananier Chiquita, responsabil pentru finanțarea unui grup terorist: „A contribuit la uciderea brutala a civililor nevinovați”

11:10, 12.06.2024 - Un juriu federal din Florida a decis marți ca Chiquita, conglomeratul bananier cu sediul in Florida, trebuie sa plateasca 38,3 milioane de dolari catre 16 membri ai familiilor unor persoane ucise de un grup paramilitar violent de dreapta finanțat de companie in timpul razboiului civil din Columbia.

Expert ONU: Uciderea unui palestinian de opt ani de catre soldatii israelieni in Cisiordania a fost o posibila crima de razboi

10:00, 02.05.2024 - Un expert al Organizatiei Natiunilor Unite a declarat ca dovezile colectate de BBC releva ca uciderea unui baiat palestinian de opt ani de catre soldatii israelieni in Cisiordania ocupata a constituit o posibila crima de razboi, informeaza BBC, relateaza Rador Radio Romania.

UCIDEREA OMULUI DE AFACERI ADRIAN KREINER Extradarea lui Marian Cristian Minae in Romania

12:40, 26.04.2024 - Crima lui Adrian Kreiner a avut loc in noaptea de 6 noiembrie 2023, cand acesta a fost batut și jefuit in propria sa vila din Sibiu de catre trei barbați mascați. The post UCIDEREA OMULUI DE AFACERI ADRIAN KREINER Extradarea lui Marian Cristian Minae in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Marian Cristian Minae, acuzat de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, adus in țara pe 30 aprilie

10:46, 26.04.2024 - Marian Cristian Minae, unul dintre cei trei suspecți in cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, va fi adus in Romania, din Irlanda, marți, 30 aprilie, au declarat vineri, 26 aprilie, surse judiciare pentru Libertatea.O escorta din cadrul Poliției Romane il va aduce pe Aeroportul Otopeni…

Arest preventiv pentru turcul acuzat de uciderea femeii tranșate / Barbatul și-ar fi recunoscut crima - surse

22:10, 12.04.2024 - Cetateanul turc cercetat in cazul femeii al carei cadavru a fost gasit pe camp, la iesirea de pe A1, pe raza localitatii dambovitene Olteni, a fost arestat preventiv. Potrivit surselor Antena 3 CNN, afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei.

Turcul suspectat de uciderea Mirelei și-a recunoscut crima și a detaliat modul ingrozitor in care a ucis-o! Barbatul a fost arestat preventiv

21:40, 12.04.2024 - Informații halucinante in cazul crimei din Dambovița! Turcul suspectat ca a ucis-o pe Mirela și-a recunoscut fapta și a detaliat modul ingrozitor in care i-a luat viața! Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Afaceristul turc acuzat de uciderea femeii tranșate și-a recunoscut crima

21:20, 12.04.2024 - Procurorii au inceput urmarirea penala pe numele afaceristului turc acuzat de uciderea femeii gasite tranșata in apropiere de autostrada Bucuresti-Pitesti, potrivit Antena 3 CNN. Barbatul este acuzat de omor și profanare de morminte.


Ce parere ai despre aceasta stire?