Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Măsuri speciale pentru finala Ligii Campionilor - Champs-Élysées, rezervat doar pietonilor, duminică seară

Publicat:

Bulevardul Champs-Elysees va fi rezervat doar pietonilor, duminica seara, la finala , dintre si Paris Saint-Germain, potriivt news.ro.

Citește și: CAB il LOVEȘTE in plin pe - Incarcerea sa este una perfect legala iar el ramane in spatele gratiilor

Conform lequipe.fr, decizia a fost luata dupa ce a anuntat ca in capitala Frantei nu vor fi organizate zone dedicate fanilor.

, oficial din cadrul primariei Parisului, primarul nu este de acord sa existe fan zone-uri.

In zona Parisului,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Real Madrid și Borussia Dortmund disputa finala Champions League

14:10, 01.06.2024 - Stadionul Wembley din Londra gazduiește, sambata seara, de la ora 22.00, finala Ligii Campionilor la fotbal. Pentru ravnitul trofeu lupta Real Madrid și Borussia Dortmund. In semifinale, Real a eliminat-o pe Bayern Munchen, dupa 2-2 in deplasare și 2-1, pe teren propriu, iar Dortmund a trecut de Paris…

Real Madrid, calificare spactaculoasa in finala Ligii Campionilor, dupa o partida dramatica cu Bayern Munchen

02:45, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat dramatic in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', in mansa secunda a semifinalelor, informeaza AGERPRES.

Dubla intarziata a lui Joselu a dus-o pe Real Madrid in cea de-a 18-a finala a Cupei Europei

02:11, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat dramatic in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', in mansa secunda a semifinalelor.

'Este de nedescris', a afirmat Marco Reus dupa calificarea Borussiei Dortmund in finala Ligii Campionilor

11:00, 08.05.2024 - Marco Reus, atacantul echipei Borussia Dortmund, a declarat dupa calificarea in finala Ligii Campionilor la fotbal, in urma dublei cu Paris Saint-Germain, ca "este de nedescris" sentimentul pe care il traieste, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Liga Campionilor - Nu am pus toate ingredientele necesare pentru a ajunge in finala, declara Mbappe (PSG)

10:50, 08.05.2024 - Starul Kylian Mbappe a recunoscut marti seara ca Paris Saint-Germain nu a pus ''toate ingredientele necesare" pentru a se califica in finala Ligii Campionilor la fotbal, inclinandu-se pe teren propriu in fata formatiei Borussia Dortmund (scor 0-1), in mansa secunda a semifinalelor competitiei, potrivit…

Fotbalul e nedrept uneori, afirma Luis Enrique (PSG), dupa ratarea calificarii in finala Champions League

10:50, 08.05.2024 - Antrenorul Luis Enrique considera ca "fotbalul este uneori nedrept", dupa ce echipa sa, Paris Saint-Germain, a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce a expediat de sase ori mingea in bara, in dubla confruntare cu Borussia Dortmund din penultimul act al acestei competitii, potrivit Agerpres.

Real Madrid și Bayern dau batalia decisiva pentru un loc in finala Ligii Campionilor

23:05, 07.05.2024 - Echipele Real Madrid și Bayern Munchen se infrunta, miercuri seara, de la ora 22:00, in returul semifinalelor din Liga Campionilor. Un duel clasic al fotbalului european la finalul caruia va fi completat tabloul finalei de pe 1 iunie, de la Londra. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile…

Toti ochii pe Mbappe! Un nou duel epic intre Barcelona si PSG

15:41, 16.04.2024 - Barcelona incearca sa iși asigure un loc in semifinalele Ligii Campionilor pentru prima data din campania 2018-19, cand primește vizita celor de la Paris Saint-Germain. Cu un avantaj la limita in urma victoriei 3-2 din prima manșa de saptamana trecuta in capitala Franței, echipa lui Xavi iși propune…


Ce parere ai despre aceasta stire?