Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Măsuri economice de ajutor pentru persoane vulnerabile, în 2024: Ce anunță Guvernul pentru România

Publicat:

Masuri economice de ajutor pentru persoane vulnerabile, in 2024: Ce anunța Guvernul pentru economice de ajutor pentru persoane vulnerabile, in 2024: Ce anunța Guvernul pentru Romania Premierul Marcel Ciolacu aduce vești imbucuratoare pentru milioanele de romani, dezvaluind masurile economice ce vor continua și in anul 2024, cu un accent deosebit asupra persoanelor vulnerabile. In cadrul anunțului oficial, prim-ministrul a subliniat ca guvernul va menține plafonarea prețurilor la […] Masuri economice de ajutor pentru persoane vulnerabile, in 2024: Ce anunța Guvernul pentru Romania

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul israelian al Cabinetului de razboi, Benny Gantz, parasește guvernul de urgența si anunta ca-si va retrage si partidul de la guvernare

22:26, 09.06.2024 - Ministrul israelian al Cabinetului de razboi, Benny Gantz, a parasit guvernul de urgența, semn al diviziunilor tot mai profunde cu privire la planurile post-conflict ale premierului Benjamin Netanyahu pentru Gaza.

Putin anunța reforme economice de amploare și lauda puterea rublei rusești

07:06, 08.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca aproape 40% din cifra de afaceri comerciala a tarii este acum in ruble, deoarece ponderea in dolari, euro si alte valute occidentale ”neprietenoase” a scazut, relateaza CNBC citat de news.ro.

VIDEO Ciolacu anunța județul caruia i se deschid noi oportunitați economice

12:30, 05.06.2024 - Marcel Ciolacu participa la inaugurarea inaugurare a extinderii Terminalului Plecari al Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj, prilej cu care a reiterat faptul ca investițiile in infrastructura sunt drumul catre dezvoltarea economica a Romaniei.

Ministrul Finanțelor anunța bani mai mulți pentru schema de ajutor pentru intreprinderi mici și mijlocii

13:00, 31.05.2024 - Ministrul Finanțelor susține, referitor la programul IMM Plus, ca analizeaza posibilitatea sa suplimenteze bugetul schemei cu aproximativ 2,5 miliarde lei, cat permite regulamentul Comisiei Europene, cu conditia sa fie asiguat accesul la finantare pentru firmele care nu dispun de sumele necesare pentru…

China anunța masuri „istorice” pentru a salva de la prabușire sectorul sau imobiliar

13:05, 17.05.2024 - Guvernul chinez a prezentat vineri un set amplu de masuri pe care le-a descris drept „istorice” pentru a incerca sa salveze sectorul imobiliar al țarii dupa ce marii jucatori de pe piața au ajuns in pragul falimentului, declanșand o criza severa, informeaza agențiile AFP și Reuters, citate de Agerpres.

Israelul anunta redeschiderea punctului de trecere Kerem Shalom pentru reluarea transportului de ajutor in Gaza

11:00, 08.05.2024 - Israelul redeschide miercuri punctul de trecere Kerem Shalom de la frontiera sa cu Fasia Gaza, anunta agentia israeliana care il administreaza si armata, relateaza Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Rishi Sunak va anunța cel mai mare pachet de ajutor militar al Marii Britanii pentru Ucraina

20:20, 23.04.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak va anunța cel mai mare pachet de ajutor militar al Marii Britanii pentru Ucraina. Anunțul urmeaza sa fie facut pe parcursul zilei. Sunak face o vizita in Polonia.

Sorin Grindeanu anunța schimbari radicale la TAROM: Nu am de ce sa ma ascund!

19:20, 17.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri ca Guvernul este interesat in acest moment sa scoata Tarom din "zona nefericita" in care se afla din punct de vedere economic si cauta investitori pentru acest lucru.


Ce parere ai despre aceasta stire?