Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mascatii au descins la Carei ! Evacuare esuata ! (Foto)

Publicat:

Astazi, de la ora 10,00, pe strada Doina nr. 15 au sosit polițiști și mascații de la Jandarmerie pentru a evacua persoanele indicate de catre , titreaza jurnalistii de la www.buletindecarei.ro. Executorul judecatoresc a intrat in curtea cladirii ce apare pe lista monumentelor istorice, a cerut carțile de identitate a celor vizați cu evacuarea […]

Citeste articolul mai departe pe satmareanul.net…  

Sursa articol: satmareanul.net


Stiri pe aceeasi tema

Mascații au descins peste evazioniști, la Maramureș: Mai multe magazine au sifonat 2.5 milioane de lei

10:20, 04.07.2024 - Politistii si procurorii maramureseni fac joi dimineata 13 perchezitii domiciliare in trei dosare penale care vizeaza infractiuni de evaziune fiscala in domeniul comertului cu produse alimentare. Prejudiciul este estimat la 2.500.000 de lei.

Mascații au descins in cinci județe - Au luat pe sus vanzatorii de haine fake

14:41, 13.06.2024 - Un numar de 12 perchezitii domiciliare au fost efectuate, joi, in Bucuresti si in patru judete, pentru contrabanda si punerea in circulatie fara drept a produselor purtatoare de marca, anunta Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Gorj.

Razmerița intr-o localitate din Dambovița, intre membrii a doua familii. Mascații au descins in forța VIDEO

15:00, 29.05.2024 - Polițiștii din Dambovița au reținut cinci persoane, miercuri, 29 mai 2024, in urma unui conflict violent care a avut loc in comuna Bucșani, intre membrii a doua familii, in urma cu cinci zile.

Mascații au descins in București și Ilfov: Hoți care au furat bijuterii de zeci de mii de lei au fost saltați

11:01, 22.05.2024 - Politistii si procurorii fac, miercuri, perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, la persoane suspectate de furt calificat. Acestea ar fi sustras bunuri si bijuterii in valoare de peste 70.000 de lei.

Mascații au descins la Racovițeni. Contrabanda cu o arma și muniție aduse din strainatate

16:30, 16.05.2024 - Polițiștii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au pus in executare doua mandate de percheziție domiciliara la o persoana banuita de nerespectarea regimului armelor și munițiilor si contrabanda calificata, in atenția anchetatorilor fiind un barbat din Racovițeni. ,,La data de 15 mai a.c.,…

INTERCEPTARI ULUITOARE in cazul drogurilor vandute de la geamul apartamentului, la Braila: cum era tranzacționata "marfa"

08:31, 16.05.2024 - Client: Ce faci, frate? Ești acasa?Dealer: Da.Client: Intr-o ora, așa, pot sa trec și eu la geam?Dealer: Treci!Client: Ieși la geam!Dealer: Hai ca vin acum!Dealer: Am venit acasa, ma!Client: Ah, și vin la geam, acolo?Dealer: Da!Este doar o parte dintre discuțiile care aveau loc intre consumatori și…

„Mioara” delapidata: Mascații au descins cu percheziții in Romania. Bunuri de 1,5 mil. euro, sub sechestru

12:50, 26.04.2024 - Operațiune comuna a ofițerilor CNA și ofițerilor din Romania a fost desfașurata dintr-un dosar de spalare de bani, rezultat dintr-o insușire istorica a 75,11% din patrimoniul Republicii Moldova, deținut in cadrul societații pe acțiuni „Mioara” din mun. Balți.

Mascații au descins la Arad, in dosarul privind introducerea ilegala de deșeuri in țara

09:45, 16.04.2024 - Polițiștii și procurorii DIICOT fac, marți, șapte noi percheziții in județul Arad, intr-un dosar deschis in octombrie 2023 privind constituirea unui grup infracțional organizat și contrabanda calificata.


Ce parere ai despre aceasta stire?