Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masacrul din Alpi: Ce a vazut fetita care a supravietuit atacului armat

Publicat:

Fetita de sapte ani ranita grav in masacrul din Alpii francezi le-a spus anchetatorilor ca a vazut un singur criminal, anunta surse din cadrul anchetei.

Inainte de a fi repatriata in , fetita le-a spus anchetatorilor ca a vazut "un om rau", precizeaza sursa citata.

Marturia foarte asteptata pune sub semnul intrebarii ipoteza prezentei mai multor criminali in cazul masacrului de la Chevaline. Patru persoane au fost ucise in urma cu doua saptamani in Alpii francezi, in apropierea .

Conform rezultatelor primelor teste balistice, o singura…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de 11 ani din Marea Britanie, a murit de stop cardiac, la doar o zi dupa externare

19:11, 16.06.2024 - Annabel Greenhalgh, o fetița de 11 ani din Warwick a fost gasita moarta de tatal ei a doua zi dupa ce a fost trimisa acasa de la Spitalul Warwick in octombrie 2022. Inițial, medicii au diagnosticat-o cu constipație, și au externat-o.

Atac armat la Londra: O fetița de 9 ani in stare grava, dupa ce un individ a deschis focul asupra unui restaurant

07:05, 31.05.2024 - Un atac armat fulger a zguduit capitala Regatului Unit. Un barbat, inca neidentificat, a deschis focul asupra unui restaurant. Patru oameni au fost raniti. Printre ei se afla si o fetita de 9 ani, ce se zbate intre viata si moarte. Politistii incearca sa-l gaseasca in tot orasul pe agresor, transmite…

Fetița ucisa intr-un atac armat in SUA

15:45, 10.05.2024 - O fetița de 4 ani a fost ucisa, iar alte patru persane au fost ranite grav, joi, intr-un atac armat care a avut loc intr-un cartier rezidential la San Antonio, in Texas. Doi suspecti neidentificati au tras 20-25 de focuri catre o casa, cu pusti semiautomate, a anuntat intr-o conferinta de presa seriful…

O fetița nascuta surda si-a recapatat auzul datorita unei terapii revolutionare. Acum, Opal aude aproape normal

12:21, 09.05.2024 - O fetita de un an și jumatate din Marea Britanie si-a dobandit simtul auzului dupa ce a devenit prima persoana din lume care a luat parte la un studiu clinic revolutionar de testare a unei noi terapii genice.

O fetita de 18 luni poate sa auda pentru prima data datorita unei noi terapii genice

10:50, 09.05.2024 - O fetita din Marea Britanie si-a dobandit simtul auzului dupa ce a devenit prima persoana din lume care a luat parte la un studiu clinic revolutionar de testare a unei noi terapii genice, relateaza joi DPA/PA Media, potrivit Agerpres.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Fosile ale unei reptile marine gigantice, descoperite de o fetita de 11 ani si de tatal ei in Marea Britanie VIDEO

14:35, 18.04.2024 - Un maxilar fosilizat descoperit de o fetita britanica si de tatal ei pe o plaja din comitatul Somerset, Anglia, apartine unei reptile marine gigantice care a trait in urma cu 202 milioane de ani si care a fost, se pare, unul dintre cele mai mari animale ce au trait vreodata pe Terra.

Un fost medium CIA susține ca a identificat zona in care se afla ramașițele unui copil de doi ani, disparut in mod misterios dintr-un catun din Alpii francezi

21:11, 02.04.2024 - Continue reading Un fost medium CIA susține ca a identificat zona in care se afla ramașițele unui copil de doi ani, disparut in mod misterios dintr-un catun din Alpii francezi at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?