Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masacru în Etiopia, unde peste 100 de persoane au fost împușcate mortal de atacatori necunoscuți

Publicat:

Un grup de barbati inarmati a ucis peste 100 de persoane intr-un atac comis miercuri, 23 decembrie, in vestul Etiopiei, a anuntat a (EHRC), transmite agenția AFP, citata de Agerpres.EHRC a informat intr-un comunicat ca ”peste 100 de persoane au fost ucise prin impuscare de barbati inarmati”, in regiunea Benishangul-Gumuz.Comisia a declarat ca a primit ”dovezi foto ingrijoratoare” de la supravietuitorii atacului comis inaintea zorilor asupra ”locuitorilor care dormeau” in zona Metekel, atac care a continuat pana miercuri dupa-amiaza.Cel putin 36 de persoane…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbati inarmati au atacat o biserica, o sinagoga si un post de poliție in Daghestan, Caucazul de Nord rus. Preotul și doi polițiști au fost uciși

00:35, 24.06.2024 - Atacatori necunoscuti au deschis focul impotriva unei biserici ortodoxe, a unei sinagogi si a unui post de politie din regiunea Daghestan din Caucazul de Nord rus, un preot si doi politisti fiind ucisi, a informat Ministerul de Interne, relateaza SkyNews.

Ca-n Vestul Salbatic: Un barbat si un copil, atacati pe strada de patru barbati beti, inarmati cu bate si furci, in Brașov

16:40, 13.06.2024 - Scandal violent, in strada, in județul Brașov, unde un barbat și un adolescent de 16 ani au fost atacați de patru indivizi inarmați cu bate și furci. Atacatorii erau sub influența alcoolului, iat totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi.

SUA anunța ca iși mențin sprijinul pentru Israel, in ciuda atacului mortal de la Rafah: „Nu inchidem ochii la victime”

08:36, 29.05.2024 - Statele Unite sprijina in continuare Israelul, dar „nu inchid ochii” la victimele de la Rafah, a declarat marti un purtator de cuvant al Casei Albe, ca reacție la atacul israelian de duminica ce a starnit indignare internationala.

Forțele ruse au atacat 13 comunitați din regiunea Sumi

07:21, 20.05.2024 - Forțele ruse au lovit 13 comunitați din regiunea Sumy din nord-estul Ucrainei in 43 de atacuri separate pe parcursul zilei, ranind o persoana, a informat administrația regionala pe 19 mai. Au fost inregistrate cel puțin 236 de explozii.

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

17:35, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews. Doi ofițeri francezi de inchisoare au fost uciși in ambuscada.…

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Rușii preseaza și avanseaza in regiunea Harkov din Ucraina

16:35, 11.05.2024 - Fortele ruse au inceput o operatiune ofensiva de-a lungul granitei ruso-ucrainene din nordul regiunii Harkov si au obtinut castiguri tactice semnificative, conform antena3.ro. Lupte grele au au loc sambata intr-o ofensiva a rușillor pentru ocuparea unor sate ucrainene din apropierea graniței cu Rusia.…

“Barbatul cu bata”, care a intervenit eroic in timpul atacului de la mall-ul din Sydney, a primit cetatenie australiana

07:36, 22.04.2024 - Francezul Damien Guerot, care a intervenit eroic pentru a-l opri pe atacatorul care a injunghiat mortal sase persoane intr-un centru comercial din Sydney, in 13 aprilie, a primit cetatenia australiana, relateaza Le Figaro.


Ce parere ai despre aceasta stire?