Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturiile bărbatului care a fugit din spital: Acolo decedau oameni sub ochii mei

Publicat:

A fugit din spital deoarece era speriat de atmosfera de acolo, sustine barbatul de 47 de ani, care are si tuberculoza si e infectat si cu COVID-19. El nu considera ca i-a pus in pericol pe cei cu care a intrat in contact in cele aproape 24 de ore pana a fost adus inapoi la spital.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un roman a murit in vacanta din Turcia strivit de mașina de teren, sub ochii familiei / „Ghidul a fugit. Șoferii au fugit. Eram doar noi turiștii, ei toți au fugit"

09:05, 28.06.2024 - Ceea ce ar fi trebuit sa fie o vacanta de vis in Turcia pentru o familie de romani s-a sfarșit tragic. Soțul a murit strivit de mașina de teren care ii ducea pe el, soția și copilul intr-o excursie pe munte.

Mii de oameni au fugit din calea incendiilor masive din New Mexico. 500 de cladiri au fost mistuite de flacari

16:16, 19.06.2024 - Doua incendii au determinat cel putin 7.000 de oameni sa fuga dintr-o zona muntoasa din New Mexico, aflata in sud-vestul Statelor Unite, in care flacarile au distrus peste 500 de cladiri. Guvernatoarea regiunii, Michelle Lujan Grisham, a declarat stare de urgenta. 

Accident grav pe malul Timișului – trei oameni au ajuns la spital

21:55, 16.06.2024 - Un barbat, in varsta de 45 de ani, a condus un autoturism pe DC 318 dinspre raul Timiș inspre localitatea Giroc, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a parasit partea carosabila, oprindu-se intr-un șanț. In urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime, respectiv…

Marturiile condamnaților la moarte din temuta inchisoare San Quentin ce așteapta de decenii pe culoarul morții: „Aici nu avem voie sa fim oameni”

19:05, 16.06.2024 - Statul California desființeaza culoarul morții din inchisoarea din San Quentin, in golful San Francisco, cea mai veche, temuta și celebra din SUA, transferand condamnații la moarte in penitenciare din California ce ofera condiții mai bune de detenție, relateaza El Pais, intr-un amplu reportaj.

Beata crița, o femeie din comuna Margau a fost reținuta. A bagat in spital 3 oameni

11:35, 05.06.2024 - O femeie de 44 de ani din Ciuleni, comuna Margau, a ajuns dupa gratii pentru 24 de ore in prima faza. Beata crița, ea s-a urcat la volanul mașinii sale, iar la ieșirea din Calațele spre Beliș a patruns pe contrasens și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul condus regulamentar. In urma impactului,…

Catalin Maruța s-a filmat pe patul de spital. Ce s-a intamplat, și Andra ii este alaturi: “Aveți grija, oameni buni”

10:35, 14.05.2024 - In cursul nopții de luni spre marți, Catalin Maruța s-a filmat pe patul de spital. Vedeta TV a explicat, de altfel, ce s-a intamplat, avand și un mesaj catre fani: “Aveți grija, oameni buni”. De ce Catalin Maruța s-a filmat pe patul de spital? Fiecare dintre noi avem prin casa cel puțin un animal de…

Un sobolan a incercat sa muște un trecator, apoi a fugit printre masini si oameni, in zona Obor din București

20:00, 06.04.2024 - Imagini incredibile au fost surprinse in zona Obor din București. Un sobolan a incercat sa muște un trecator, apoi a fugit printre masini si oameni. Imaginile incredibile au fost publicate pe rețelele de socializare. Citește și: Accident cu cinci victime produs de un sofer de 17 ani beat și fara permis…


Ce parere ai despre aceasta stire?