Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturia miliardarului Dan Bilzerian, după atacul armat din Las Vegas

Publicat:

, supranumit &"regele Instagramului&", se afla în mijlocul oamenilor care se aflau la concertul din , în momentul în care un barbat a deschis focul asupra multimii, miliardarul

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un an de la tragedia de la Aeroport. Polițistul ucis in atacul armat, comemorat de colegi: „Amintirea lui va ramane mereu vie”

12:06, 01.07.2024 - Conducerea Inspectoratului General al Poliției de Frontiera alaturi de efectivul instituției au adus un omagiu colegului lor, polițist de frontiera Serghei Muntean, la un an de la tragicul incident care a avut loc la Aeroportul Internațional Chișinau, pe data de 30 iunie 2023.

Evadare spectaculoasa in Franța. Atacul armat, in urma caruia traficantul de droguri Musca a scapat, a fost filmat 

09:00, 17.05.2024 - Doi agenti ai Administratiei penitenciare au fost ucisi cu arme de razboi, iar alti doi au fost raniti, marti, in Eure, in nordul Franței, in timpul unui atac armat asupra unei dube a inchisorii, la o stație de taxare pe A154, la Incarville. Atacul a avut loc in jurul orei 11:00, ora locala (12.00,…

Reacția lui Zelenski dupa atacul armat asupra lui Robert Fico: 'Trebuie depuse toate eforturile pentru a ne asigura ca violența nu devine o norma'

19:21, 15.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a calificat drept "ingrozitor" atacul armat asupra premierului slovac Robert Fico."Condamnam cu fermitate acest act de violența impotriva șefului de guvern al statului nostru partener vecin.

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Atacurile cu drone ale Rusiei s-au concentrat asupra orasului Harkov

02:05, 15.04.2024 - Atacurile cu drone ale Rusiei s-au concentrat asupra orasului Harkov. Fortele aeriene au raportat ca toate cele 10 drone lansate asupra regiunii Harkov au fost interceptate. Atacul a vizat infrastructura critica din oras, aflat la circa 40 km de granita rusa.STIRIPESURSE.

Papa Francisc, dupa atacul Iranului asupra Israelului: „Ajunge cu razboiul, cu atacurile, cu violenta. Da dialogului, da pacii”

15:40, 14.04.2024 - Papa Francisc a lansat duminica un "apel urgent" impotriva "unei spirale a violentei care risca sa antreneze Orientul Mijlociu intr-un conflict si mai mare", dupa atacul Iranului asupra Israelului, informeaza AFP, preluata de Agerpres."Fac un apel urgent la incetarea oricarei actiuni care ar putea alimenta…

Iran: 'Atacul nostru s-a incheiat și nu dorim sa-l continuam' / Avertisment dur pentru SUA

10:35, 14.04.2024 - Șeful Statului Major iranian spune ca atacul s-a incheiat și de acum forțele iraniene vor raspunde „daca Israelul ne țintește interesele”. El avertizeaza SUA ca daca participa la un atac impotriva Iranului ii va ținti bazele din regiune.

Donald Trump, reacție exploziva, dupa atacul Iranului asupra Israelului: 'Acest lucru nu s-ar fi intamplat niciodata daca aș fi fost președinte'

01:35, 14.04.2024 - Fostul președinte american, Donald Trump, a avut o prima reacție legata de evenimentele care au loc chiar acum pe teritoriul israelian. Intr-o postare pe rețeaua de socializare Truth, acesta declara ca situația actuala ar fi putut fi evitata daca el ar fi fost la conducerea SUA.


Ce parere ai despre aceasta stire?