Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Martian a dat bani unor Jucatori

Publicat:

Plecand de la unele Declarații data de Capitanul echipei UTA, , finanțatorul clubului, Adrian Marțian o Dorit sa-l contrazica pe acesta. "Neagu TREBUIE SA STIE CA cine merita ISI VA la aceasta ECHIPA.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anda Adam, primele declarații in ziua nunții! „Ne-am dorit ca acest eveniment sa fie unic”. Artista poarta o rochie care cantarește 25 de kilograme / FOTO

16:51, 29.06.2024 - Anda Adam și soțul ei se casatoresc religios in aceste momente. Așa cum era de așteptat, cei doi au mari emoții in aceasta zi importanta, iar artista spune ca și-a dorit ceva spectaculos, așa ca s-a ocupat in cel mai mic detaliu ca totul sa fie la superlativ. Cantareața a stralucit in ziua nunții cu…

Declarații-surpriza » 3 jucatori care ar fi meritat sa fie in lotul Romaniei la Euro: „Sunt in Top 30 in lume”

17:11, 13.06.2024 - Gabriel Glavan a analizat, la GSP Live, selecția facuta de Edward Iordanescu pentru Euro 2024 și nu ințelege absențele a trei fotbaliști lasați acasa de selecționer: atacanții Louis Munteanu (21 de ani), golgheterul Farului, Daniel Paraschiv (25), principalul marcator al lui Hermannstadt, și mijlocașul…

Madalina Ghenea, declarații rare despre fiica sa și a lui Matei Stratan. Ce a spus despre rolul de mama singura: „Mi-am dorit-o”

17:00, 11.06.2024 - Madalina Ghenea a facut noi declarații despre rolul de mama. Actrița are o fetița, pe Charlotte, din relația cu Matei Stratan, care are acum șapte ani. Iata ce a marturisit celebra romanca!

Știrile Antena Stars. Oana Moșneagu, primele declarații dupa nunta cu Vlad Gherman. Care a fost cel emoționant moment de la eveniment: „A ieșit așa cum ne-am dorit”

21:05, 05.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au casatorit duminica și au avut o nunta ca-n povești. Actrița spune ca atat ea, cat și soțul ei, au avut mari emoții in ziua cea mare și s-au agitat pentru ca evenimentul sa iasa așa cum au visat.

Serbia a anuntat lotul definitiv de 26 de jucatori pentru EURO 2024

07:55, 29.05.2024 - Selectionerul nationalei de fotbal a Serbiei, Dragan Stojkovic, a anuntat, marti, lotul final de 26 de jucatori cu care va participa la EURO 2024 (14 iunie-14 iulie). Capitanul echipei va fi mijlocasul Dusan Tadic (Fenerbahce), care are 106 selectii. Nu va lipsi nici atacantul Aleksandar Mitrovic (Al-Hilal),…

Bianca Iordache se pregatește de naștere! Relația dintre ea și tatal copilului sau s-a imbunatațit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodata”

22:55, 01.05.2024 - Bianca Iordache se pregatește de naștere. Bruneta este pe ultima suta de metri cu pregatirile, dar am aflat și in ce relații este cu tatal fetiței sale. Declarații exclusie despre cea mai frumosa perioada din viața ei.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Cel mai mare regret al Maiei Morgenstern! Ce si-ar fi dorit actrița sa faca, dar ii este imposibil / VIDEO

21:30, 08.04.2024 - Maia Morgenstern vorbește despre cel mai mare regret pe care il are. Ce și-ar fi dorit sa faca, insa ii este imposibil. Actrița vorbește atat despre rolul de mama, cat și despre cel de fiica. Declarații exclusive.


Ce parere ai despre aceasta stire?