Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marius Crăciun este câştigătorul Ferma 2019: cel mai iubit concurent l-a învins pe cel mai puternic, Moroşanu VIDEO

Publicat:

este marele castigator al show-ului „Ferma“, dupa ce sportivul a reusit sa-l invinga in duel pe luptatorul K1, , dupa trei probe, in editia de joi seara, 23 mai.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Il recunoști? A ajuns puternic intr-o lume a femeilor, e cel mai iubit din Romania. Mulți incearca sa-l copieze

13:35, 24.06.2024 - Copilul simpatic din imagine a ajuns foarte cunoscut in Romania și nu numai! El a reușit sa se afirme intr-un domeniul al femeilor, din care face bani pe banda rulanta. Iți dai seama cine e? Știi cine este in poza? Ei bine, copilul este Catalin Botezatu! Nascut pe 3 decembrie 1966 in Alexandria, județul…

Candidatul PNL care l-a invins pe primarul lui Paul Stanescu: „Ma aștept ca actuala administrație sa lase bugetul local gol”

17:50, 11.06.2024 - Caștigatorul mandatului de primar de la Slatina, liberalul Mario De Mezzo, a declarat, marți, 11 iunie, ca se așteapta ca actuala administrație sa lase bugetul local gol. Noii primari iși vor prelua mandatele peste patru luni.

Intr-o comuna din Prahova se cunoaște deja caștigatorul alegerilor. Actualul edil nu are concurent

18:45, 21.05.2024 - Mai sunt 18 zile pana la alegerile locale, dar intr-o comuna din județul Prahova se cunoaște inca de pe acum candidatul caștigator. Se intampla in comuna Olari, acolo unde nu exista batalie politica, pentru ca doar un candidat pentru funcția de primar exista.

Copilul din imagine a ajuns puternic in toata lumea. Il recunoști pe cel mai iubit actor al planetei?

09:40, 13.05.2024 - In imaginea de mai sus era doar un copil, alaturi de mama lui. Timpul a trecut, iar acum este unul dintre cei mai renumiți și actori din toata lumea. Cu siguranța l-ați vazut pe micile ecrane cel puțin o singura data. Il recunoașteți? Cine este celebrul actor din imagine? Copilul din imagine a jucat…

Partidul S.O.S. Romania va fi un concurent puternic la alegerile din 9 iunie

17:55, 07.05.2024 - *Interviu cu Dan Mihai Kiss, președintele filialei Arad a Partidului S.O.S. Romania -Cine este Dan Mihai Kiss? -Eu sunt aradean, m-am nascut in Arad. Am absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universitații de Vest „Vasile Goldiș” Arad. Ulterior, m-am specializat, urmand cursurile de masterat…

Cel mai puternic ritual de dragoste. Trandafirii nu trebuie sa lipseasca. Cum poți manifesta iubirea in viața ta

20:56, 11.04.2024 - Mulți oameni iși cauta marea dragoste. Aceștia pot rataci chiar și o viața intreaga cu acest scop. Insa trebuie sa știe ca pot face un ritual care sa ii ajute sa-și gaseasca adevarata dragoste.

Incendiu puternic la o ferma de animale in Constanța. Sute de oi au murit

13:05, 07.04.2024 - Un incediu puternic la o ferma de animale a curmat viața a 200 de oi și 10 porci. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 1.500 de mp, iar pompierii sosiți la fața locului s-au luptat ore in șir pentru a le stinge.

„Oamenii s-au panicat, cladirile se clatinau”. Un cutremur neobișnuit a avut loc vineri in SUA

18:40, 05.04.2024 - Un cutremur de suprafata destul de puternic, de magnitudine 4,8, potrivit USGS, care s-a produs la o adancime mica, de numai cativa kilometri, a zguduit vineri dimineata (ora locala) coasta de est a Statelor Unite, simtindu-se puternic inclusiv la New York, potrivit News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?