Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mario Fresh, mesaj emoționant pentru cei care l-au ajutat în carieră. Ce i-a transmis lui Alex Velea, după conflictul lor

Publicat:

și și-au aruncat, in trecut, cuvinte grele. Relația dintre cei doi s-a racit dupa ce „baiatul lui de sfulet” a ales sa il paraseasca, dar se pare ca acesta nu a uitat ajutorul pe care i l-a acordat mentorul sau.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata Romana, mesaj emoționant pentru tricolori, inainte de meciul cu Slovacia. Ce au transmis soldații din toate colțurile lumii

15:35, 26.06.2024 - Militarii romani din toate colțurile lumii au transmis un mesaj de incurajare pentru echipa naționala de fotbal a Romaniei, inainte de meciul cu Slovacia. Imaginile care au emoționant o țara intreaga.

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Anca Molnar era convinsa ca va invinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia: ”Vin acasa dupa...”

08:35, 12.06.2024 - Anca Molnar a dus o lupta crunta cu cancerul! A luptat pana in ultimul moment, cand boala a rapus-o. In urma cu cateva luni, aceasta era convinsa ca va invinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor. Iata ce mesaj a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia.

Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de cand Stephan Pelger s-a stins din viața. Ce a transmis prezentatoarea TV: "Ne lipsești și..." / FOTO

16:20, 10.06.2024 - In urma cu fix un an, vestea ca Stephan Pelger s-a stins din viața a șocat intreaga lume mondena! Pe data de 8 iunie 2023, unul dintre cei mai iubiți creatori de moda din Romania a fost gasit fara suflare in atelierul sau. Astazi, cand se implinește un an de cand designerul nu se mai afla printre noi,…

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Xtra Night Show. Care este relația dintre Catalin Botezatu și tatal sau. Ce mesaj a transmis designerul: „Am fost intr-o competiție”

10:46, 15.05.2024 - Catalin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri din Romania, a vorbit despre relația cu parintele sau. De-a lungul anilor nu au fost apreciați, iar diagnosticul crunt pe care l-au primit amandoi, i-a facut sa devina mai uniți.

Fiica Anamariei Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei! Dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei: ”Sper ca toata lumea sa aiba...” / FOTO

10:35, 13.05.2024 - Anamaria Prodan a primit dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei! Rebecca Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant vedetei, de ziua mamei. Acest gest nu este neașteptat, avand in vedere ce relație frumoasa are cu copiii ei! Iata ce i-a transmis Rebecca Dumirescu!

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?