Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mario Fresh, mesaj emoționant pentru Alex Velea. Cântărețul îi este recunoscător pentru tot: "Fără tine nu se putea…”

Publicat:

este unul dintre cei mai indragiți și apreciați cantareți de la noi din țara, iar artistul este recunoscator lui pentru tot ceea ce are, dar și pentru ca a contribuit la cariera lui. a transmis un mesaj emoționant cantarețului pe rețelele de socializare și a publicat o fotografie mai veche.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sora lui Edi Iordanescu, mesaj emoționant dupa meciul de debut al Romaniei la Euro 2024. Cum a aparut Maria Iordanescu in tribune

14:30, 18.06.2024 - Maria Iordanescu a fost in tribuna sa iși incurajeze fratele, pe Edi Iordanescu, la cel mai important ”examen” de pana acum din cariera lui de antrenor. Iata ce mesaj a transmis in mediul online, dar și cum a aparut tanara pe teren pentru a-și susține fratele!

Armin Nicoara, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mandrește cu femeia care i-a dat viața: „Ești cea mai minunata” / FOTO

13:16, 16.06.2024 - Armin Nicoara a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Dovada clara ca indragitul artist se mandrește cu femeia care i-a dat viața. Iata ce a publicat.

Anca Molnar era convinsa ca va invinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia: ”Vin acasa dupa...”

08:35, 12.06.2024 - Anca Molnar a dus o lupta crunta cu cancerul! A luptat pana in ultimul moment, cand boala a rapus-o. In urma cu cateva luni, aceasta era convinsa ca va invinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor. Iata ce mesaj a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia.

Cum a fost la concertul lui Connect-R de la Arenele Romane

10:40, 11.06.2024 - Cum a fost la concertul lui Connect-R de la Arenele Romane Pe 9 iunie, Connect-R a sarbatorit implinirea a 42 de ani printr-un concert de senzație la Arenele Romane. Intitulat „Ziua lui Ștefan”, evenimentul a adus pe scena nume mari ale muzicii romanești. Printre invitații artistului s-au numarat Delia,…

Yasmine Pascu, mesaj emoționant pentru baiețelul ei și fetițele lui Pepe. Ce fotografie speciala a publicat partenera artistului: „1 iunie...”/ FOTO

18:15, 01.06.2024 - Yasmine Pascu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru baiețelul ei și fetițele lui Pepe. Vedeta a facut o postare cu ocazia zilei de 1 iunie, ZiuaCopilului. Iata ce fotografie speciala a publicat partenera de viața a artistului!

Romanca stabilita in Germania, mesaj emoționant despre intoarcerea acasa: "Așa cum este Romania, mi-e dor de ea"

15:40, 28.05.2024 - O romanca stabilita de 20 de ani in Germania a transmis un mesaj emoționant despre intoarcerea in țara. "Așa cum este Romania, mi-e dor de ea! Acolo vreau sa traiesc. Vreau sa ma conectez iar cu Dumnezeu", spune aceasta.

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Piedone, mesaj emoționant de Paști: ”Lumina și speranța in inimile noastre”

15:40, 05.05.2024 - Intr-o zi plina de semnificație și emoție, Cristian Popescu Piedone iși indreapta gandurile catre cei dragi și transmite un mesaj incarcat de credința și speranța. Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 și principalul candidat la Primaria Capitalei, transmite un mesaj incarcat de emoție și…


Ce parere ai despre aceasta stire?