Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marina Dina, supravegheată de iubit prin cluburi

Publicat:

a lipsit o perioada din showbiz, preferand sa-si rezolve problemele cu tiroida si dand mai multa importanta vietii personale.

Blonda insa nu a putut sta prea mult departe de podiumurile de moda si revine in forta sambata, 19 mai, in .


Vedeta blonda va veni in club alaturi de iubitul ei, , fiul cel mic al miliardarului Niro, tocmai pentru a o tine sub observatie. Va fi si o prezentare de moda incendiara Bonsay by Atmosphere unde vor defila cele mai hot modele ale verii.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Oana Radu, pregatita de o noua relație? Ce spune vedeta despre acest pas, la cateva luni dupa divorț: „Sunt un om impacat cu mine”

11:00, 22.06.2024 - Oana Radu este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Cu toate ca a trecut printr-un divorț dureros, este pregatita sa ia totul de la capat alaturi de o alta persoana, cand va veni momentul oportun. In prezent, se bucura de oportunitațile pe care le primește și traiește viața cu multa bucurie.

Gabriela Cristea, detalii neașteptate din relația de cuplu. Ce se intampla dupa 9 ani de casnicie cu Tavi Clonda. „Uneori ma sperie chestia asta”

16:11, 18.06.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in urma cu 9 ani, insa, relația lor a inceput in urma cu 11 ni, cand erau colegi la emisiunea prezentata de Gabriela. Au impreuna doua fete și formeaza unul dintre cele mai soldin showbiz. Vedeta a dezvaluit cum va petrece vacanța de vara alaturi de familia…

Cantareața care iubește din nou la 78 de ani. Marturii emoționante de la vedeta muzicii populare

02:36, 15.06.2024 -  Indragita interpreta a fost casatorita de doua ori, insa niciunul dintre mariaje nu a avut un final fericit. Primul soț a decedat, iar relația dintre vedeta și cel de-al doilea partener s-a incheiat printr-un divorț. „Am o relatie cu un avocat de multi ani nu stam impreuna mai rarut si mai dragut cum…

Andreea Banica, „in stare de șoc” dupa ce a fost amenințata și injurata de un rapper cunoscut

14:00, 10.06.2024 - Cantareața Andreea Banica, in varsta de 45 de ani, a trecut recent prin clipe de coșmar, dupa un moment artistic la Cluj. Vedeta a intrat pe rețelele de socializare pentru a-și spune naduful.

O mare vedeta a belgienilor flirteaza cu milioanele arabilor: „Vin din urma, toate marile cluburi europene o simt!”

13:15, 06.06.2024 - Romelu Lukaku (31 de ani) deschide ușa pentru un transfer in Arabia Saudita, ademenit de milioanele puse pe masa de șeici. Nedorit la Chelsea, atacantul belgian pare sa aiba doua variante, trecerea in Golf sau revenirea la Anderlecht, echipa care l-a dat in fotbalul mare. Romelu Lukaku, cel mai bun…

Blonda celebra din Romania care i-a spus adio iubitului ei. A confirmat totul, care e motivul desparțirii

22:55, 05.06.2024 - De curand, o blonda celebra din Romania a confirmat ca s-a desparțit de iubit. Fosta ispita de la „Insula Iubirii” este din nou singura. Vedeta și fostul ei partener au fost impreuna aproape un an de zile, insa au decis sa mearga pe cai separate. Blondina a vorbit și despre factorii care au dus la […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?