Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marilyn Monroe a incetat din viata in urma cu 59 de ani. Detalii din viata actritei

Publicat:

a incetat din viata in data de 4 august 1962. A fost gasita moarta in casa sa din , in dimineata zilei de 5 august 1962. Moartea sa a fost oficial inregistrata ca o probabila sinucidere prin consum excesiv de medicamente.Monroe a fost o actrita, model, cantareata, sex simbol si diva pop a secolului al XX lea.Nascuta pe 1 iunie, la , , pe numele ei adevarat, a avut parte de o copilarie dificila, marcata de luni petrecute in centre de plasam ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

A incetat din viața, la 88 de ani, fostul antrenor al UTA, profesorul Ion V. Ionescu

09:55, 01.07.2024 - Prof. Ion V. Ionescu, legendarul antrenor de fotbal, a murit aseara. Aceasta implinise 88 de ani in 2 mai. S-a nascut la data de 2... The post A incetat din viața, la 88 de ani, fostul antrenor al UTA, profesorul Ion V. Ionescu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ileana Stana Ionescu a incetat din viața la 87 de ani. O cariera stralucita de peste șase decenii

17:55, 30.06.2024 - Ileana Stana Ionescu a incetat din viața la varsta de 87 de ani, conform anunțului facut de Teatrul Național București pe site-ul sau. Instituția a informat, de asemenea, ca „cei care vor sa aduca un ultim omagiu indragitei actrițe pot merge marți, 2 iulie, la capela Cimitirului Bellu Catolic”. Decesul…

Casa actriței Marilyn Monroe, desemnata monument istoric

15:35, 27.06.2024 - Ultima locuinta a actritei Marilyn Monroe, cea in care a murit, a fost desemnata monument istoric de Consiliul Municipal din Los Angeles. Hotararea a fost luata dupa ce actualii proprietari și-au exprimat intenția de a o demola. Decizia a fost aprobata printr-un vot unanim și ar trebui sa permita municipalitatii…

Casa actriței Marilyn Monroe a fost salvata de la demolare. Vila a fost declarata monument istoric

13:20, 27.06.2024 - Ultima locuinta lui Marilyn Monroe, cea in care actrița a murit, a fost desemnata monument istoric de Consiliul Municipal din Los Angeles, dupa ce proprietarii și-au exprimat intenția de a o demola.

Ultima locuinta a actritei Marilyn Monroe, desemnata monument istoric

13:00, 27.06.2024 - Ultima locuinta a actritei Marilyn Monroe a fost desemnata monument istoric miercuri de Consiliul Municipal din Los Angeles, o clasificare care vizeaza evitarea distrugerii acestei case in care actrita a murit, informeaza AFP, conform AGERPRES.

Vila actriței Marilyn Monroe, salvata de la demolare. Casa a fost declarata monument istoric

12:31, 27.06.2024 - Ultima locuinta a actritei Marilyn Monroe a fost desemnata monument istoric miercuri de Consiliul Municipal din Los Angeles, o clasificare care vizeaza evitarea distrugerii acestei case in care actrita a murit, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Ce se intampla cu afacerea Ancai Molnar, dupa moartea ei! Soțul make-up artistului a facut anunțul: ”Viața ei a incetat brutal”

14:51, 20.06.2024 - Anca Molnar a incetat din viața in urma cu puțin timp, iar in urma a ramas o cariera de succes și un nume important in industria de cosmetica din Timișoara. Soțul ei a spus ce se va intampla cu afacerea ei. Claudiu Molnar a facut anunțul pe care cu toții il așteptau!

L-ar face Paqueta! Detalii uluitoare din scandalul cu pariuri: risca suspendarea PE VIAȚA!

17:36, 04.06.2024 - Lucas Paqueta (26 de ani), mijlocașul brazilian al lui West Ham, risca suspendarea PE VIAȚA in cazul in care va fi gasit vinovat de incasarea deliberata a 4 cartonașe galbene in meciuri din campionatul Angliei. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?