Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marilu Dobrescu se confruntă cu probleme medicale. Influencerul a dat de bănuit că ar fi vorba de o sarcină pierdută: ”Nu credeam că...” / FOTO

Publicat:

este una dintre cele mai creative și energice prezențe de pe rețelele de socializare, insa acum trece printr-o perioada dificila. Celebrul influencer a dat de banuit ca ar fi vorba despre o sarcina pierduta, iar fanii au tras concluzia imediat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A scapat de toate interdicțiile, insa femeile nu ii dau pace! Cu ce probleme se confrunta Vlad Obu, din cauza fostei soții: "E obsedata"

22:55, 25.06.2024 - A scapat de toate interdicțiile impuse de magistrați, insa femeile din viața lui nu ii dau pace. Cu se situație se confrunta milionarul Vlad Obu, din cauza fostei soții. In ce situație este pusa actuala iubita și ce implicare are prietenul fraților Tate.

Portul turistic Jurilovca se confrunta cu probleme majore: Canalul de acces plin de namol

13:50, 24.06.2024 - Portul turistic din Jurilovca, o investiție de peste 19 milioane de lei și cea mai mare investiție in infrastructura din fonduri europene din comuna, se confrunta cu probleme grave din cauza namolului acumulat in canalul de acces. Adancimea canalului a scazut la doar jumatate de metru, provocand dificultați…

Bassam Dabbas a ajuns pe perfuzii. Cu ce probleme de sanatate se confrunta celebrul hairstylist: „Mi-a fost atat de rau aseara...” / VIDEO

17:20, 19.06.2024 - Bassam Dabbas a povestit de curand pe Instagram ca nu trece prin cea mai buna perioada, caci se confrunta cu probleme de sanatate. Chiar și așa, cunoscutul hairstylist nu avea cum sa lipseasca astazi de la salon, mai ales ca avea mai multe cliente care așteptau sa fie aranjate.

Misiune de salvare a unui ucrainean, cu probleme medicale, in Munții Maramureșului

21:40, 15.06.2024 - O echipa Salvamont cauta sambata seara un ucrainean care se afla intr-o zona inalta a Munților Maramureșului. Barbatul are nevoie de ajutor deoarece acuza probleme medicale grave. Misiunea este ingreunata de faptul ca ucraineanul a ramas fara telefon.

Cu doua saptamani inainte de partida cu Ucraina, Edi Iordanescu se confrunta cu probleme de lot » Inca doi accidentați pentru „tricolori”

13:31, 03.06.2024 - Edi Iordanescu (45 ani), selecționerul Romaniei, a anunțat faptul ca se confrunta cu probleme medicale inaintea partidelor de pregatire cu Bulgaria și Liechtenstein. Campionatul European va incepe pe 14 iunie, iar Romania va debuta pe data de 17, primul meci al „tricolorilor” fiind impotriva Ucrainei.…

Banii nu aduc fericirea! Cu ce probleme se confrunta oamenii bogați

01:40, 15.05.2024 - Contrar percepției publice, cei extrem de bogați se confrunta adesea cu aceleași probleme emoționale ca și restul oamenilor. Terapeuții care ii consiliaza pe milionari și miliardari au dezvaluit pentru CNBC ca aceștia se lupta cu sentimente de izolare, depresie și paranoia.

Mii de salajeni se confrunta cu probleme dentare grave

10:35, 07.05.2024 - Un raport al Colegiului Medicilor Stomatologi Salaj arata ca mii de salajeni, inclusiv tot mai mulți tineri, se confrunta cu probleme dentare grave. Cei mai mulți sunt salajeni de la sat, dar nici orașenii nu fac excepție. Asta cu toate ca in Salaj sunt inregistrate tot mai multe cabinete stomatologice.…

Adrian Enache se confrunta cu probleme grave de sanatate. Ce a pațit artistul și de ce are nevoie urgent de operație

13:15, 25.04.2024 - Adrian Enache, celebrul artist, trece prin momente dificile dupa ce starea lui de sanatatea s-a deteriorate. Dupa diagnosticul medicilor, Adrian Enache trebuie sa fie supus unei operații de urgența.


Ce parere ai despre aceasta stire?