Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mariah Carey sărbătorește ziua de naștere a gemenilor ei. Copiii cântăreței au împlinit 11 ani: „Cele mai mari binecuvântări”

Publicat:

este o mama fericita, caci in acest weekend sarbatorște ziua de naștere a gemenilor ei. Celebra cantareața le-a transmis o urare emoționanta copiilor ei, care au implinit 11 ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ilona Brezoianu iși sarbatorește ziua de naștere. Cum petrece actrița: „E foarte frumos...” / VIDEO

14:11, 26.06.2024 - Ilona Brezoianu iși sarbatorește astazi ziua de naștere! Cați ani a implinit indragita actrița, dar și cum va petrece cu aceasta ocazie. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Loredana Groza iși sarbatorește ziua de naștere! Artista a implinit 54 de ani: „Atat de binecuvantata...” / FOTO

15:50, 10.06.2024 - Este o zi extrem de speciala pentru Loredana Groza și asta pentru ca vedeta iși sarbatorește ziua de naștere! Artista a implinit frumoasa varsta de 54 de ani. Iata ce mesaj a transmis cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

Soția lui Florin Salam iși sarbatorește ziua de naștere. Cum a fost surprinsa Roxana Dobre de mama ei. Partenera manelistului a implinit 36 de ani: „Va iubesc” / FOTO

21:05, 03.06.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Florin Salam. Soția lui iși sarbatorește ziua de naștere, caci a implinit 36 de ani. Oamenii dragi nu au uitat de acest moment important și au surprins-o inca de la miezul nopții. Imagini emoționante alaturi de mama ei.

Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Jessica Maria a implinit un an: ”Fiecare moment petrecut...”

11:41, 28.05.2024 - Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Fosta ispita de la Insula Iubirii a scris un mesaj emoționant in ziua in care fiica ei implinește un an! Bruneta i-a pregatit fetiței sale, Jessica Maria, o surpriza impresionanta!

Simona Gherghe o sarbatorește pe fiica ei: „M-a invațat sa fiu mama...”. Ana a implinit 7 ani / FOTO

11:16, 23.05.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Simonei Gherghe și asta pentru ca vedeta o sarbatorește pe fiica ei. Ana a implinit frumoasa varsta de 7 ani. Cu ocazia acestei zile speciale, prezentatoarea de la Mireasa a facut o postare emoționanta pentru fiica ei. Iata ce imagini, dar și ce mesaj a publicat pe rețelele…

Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit 22 de ani / FOTO

13:40, 10.05.2024 - Este zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc și asta pentru ca Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit frumoasa varsta de 22 de ani. Iata cum petrece artista aceasta zi speciala, dar și ce fotografii a publicat pe rețelele de socializare!

Andra Volos iși sarbatorește ziua de naștere. Bruneta și Lele petrec in Dubai: „Omul meu...” / FOTO

16:05, 29.04.2024 - Andra Volos iși sarbatorește ziua de naștere. Bruneta și Lele petrec in Dubai. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele i-a facut o urare speciala iubitei lui. Iata ce a postat artistul pentru partenera lui de viața!

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.


Ce parere ai despre aceasta stire?