Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie: Taximetrist român, condamnat la 8 ani de închisoare pentru viol

Publicat:

Un taximetrist roman, care a violat o clienta adolescenta la inceputul anului trecut, la Romford (Anglia), a fost condamnat la opt ani de inchisoare.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul mare fotbalist, Adrian Ilie, a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare

14:50, 16.06.2024 - Fostul international roman Adrian Ilie 50 de ani a fost condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare de Judecatoria Sectorului 4 din Bucuresti, dupa ce a fost depistat, in iulie 2023, de Politia Rutiera, la volan, cu o alcoolemie de 0,40 mg l alcool pur in aerul expirat.Fostul mare atacant roman,…

Un roman și-a cumparat BMW X6 in rate, din Anglia. Ce surpriza a avut la un control al Poliției de Frontiera

12:56, 22.05.2024 - Politistii de frontiera din Iasi au indisponibilizat un autoturism BMW X6, condus de un roman, care cumparase mașina in rate, din Marea Britanie. Mașina figura in bazele de date ca fiind furata.

Un roman a ramas in Iași fara BMW-ul X6 de lux pe care l-a cumparat in rate din Anglia și l-a adus in țara

11:50, 20.05.2024 - BMW-ul de lux al unui roman a fost confiscat de polițiștii de frontiera, dupa un control de rutina pe o șosea din Iași, anunța site-ul Poliției de Frontiera. Barbatul cumparase mașina in rate, din Anglia.Politistii de frontiera din cadul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au descoperit…

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri

13:25, 18.04.2024 - Instanța a decis o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare, cu detenție continua, și interdicție pe viața de a intra pe teritoriul francez pentru inculpat. The post 30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?