Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie anunță 413 decese noi, cel mai redus bilanţ din martie

Publicat:

a inregistrat duminica 413 decese suplimentare in spitalele cu pacienti afectati cu noul coronavirus, cifra care marcheaza o scadere clara si ridica bilantul total la 20.732 de morti in aceasta tara, potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Assange și-a caștigat libertatea printr-un acord cu SUA

06:15, 25.06.2024 - Wikileaks anunta ca fondatorul Julian Assange a parasit Regatul Unit dupa ce a ajuns la o intelegere cu autoritatile americane, in urma careia acesta va pleda vinovat la acuzatiile penale si va fi eliberat, anunta BBC, citat de news.ro. Assange, in varsta de 52 de ani, a fost acuzat de conspiratie pentru…

Marea Britanie nu mai este un loc privilegiat pentru bogatii lumii: Milionarii pleaca, iar alegerile viitoare amplifica acest fenomen

11:50, 19.06.2024 - Un numar record de milionari ar urma sa paraseasca Regatul Unit in acest an, potrivit unor noi cercetari, alegerile generale din acest an fiind asteptate sa amplifice si mai mult acest exod, transmite news.ro , cu referire la CNBC.

De ce fug milionarii din Marea Britanie - Candva un magnet pentru superbogați, Regatul Unit vireaza spre stanga

07:15, 19.06.2024 - Un numar record de milionari ar urma sa paraseasca Regatul Unit in acest an, potrivit unor noi cercetari, alegerile generale din acest an fiind asteptate sa amplifice si mai mult acest exod, transmite CNBC, potrivit news.ro.

Alina Gorghiu: Romania si Regatul Unit vor sa puna „stop” traficului de persoane

21:25, 18.06.2024 - Alina Gorghiu a vorbit despre legatura stransa dintre Romania și Marea Britanie. Ministrul Justiției a evidențiat parteneriatele dintre cele doua state și subiectele pe care le-a dezbatut recent cu noul Ambasador al Regatului Unit la București, Giles Matthew Portman. Alina Gorghiu, despre relația Romaniei…

Iranul anunța sancțiuni impotriva SUA și Marii Britanii pentru ca au ajutat Israelul

16:25, 02.05.2024 - Guvernul Iranului a impus, joi, sanctiuni persoanelor fizice, institutiilor si companiilor din SUA si Regatul Unit pentru „sprijinirea actelor teroriste ale Israelului”, informeaza EFE, potrivit Agerpres. 

Noi reguli privind migrația: Cei care vor sa intre ilegal vor fi trimiși intr-o țara africana 

19:56, 23.04.2024 - Migranții care intra ilegal in Marea Britanie vor fi expulzați catre Ruanda, țara africana in care le vor fi analizate cererile de azil. Este decizia Parlamentul britanic. Premierul a anunțat ca zborurile de deportare vor incepe in iulie. Migranții care nu vor mai putea intra in Regatul Unit vin de…

Tinerii ar putea sa locuiasca in Marea Britanie fara permis de ședere, ca inainte de Brexit

20:55, 18.04.2024 - Uniunea Europeana dorește sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții.

WhatsApp a redus limita de folosire a aplicației la 13 ani: „Companiile de tehnologie pun profitul mai presus de protejarea copiilor”

16:40, 12.04.2024 - WhatsApp, aplicația Meta de social media, a scazut restricțiile limitei de varsta pentru folosirea aplicației de la 16 la 13 ani in Uniunea Europeana și Marea Britanie. Aceasta acțiune a starnit nemulțumirea militanților pentru siguranța copiilor, informeaza The Guardian, transmite digi24.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?