Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marcel Pavel, decizie neașteptată după ce s-a vindecat de COVID-19

Publicat:

In urma cu doua luni, se afla pe patul de spital, infectat cu noul coronavirus. De curand, acesta a luat o decizie neasteptata. Ce a hotarat artistul sa faca dupa ce s-a vindecat de COVID-19?! A scapat de coronavirus si a luat o decizie la care nu se astepta nimeni In luna iunie, […] The post , decizie neașteptata dupa ce s-a vindecat de COVID-19 appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie neașteptata in dosarul dealerilor lui Vlad Pascu / Doar „Maru” a mai ramas dupa gratii

22:51, 17.06.2024 - Arestați cu mare tam-tam, dupa o operațiune ca-n filme, dealerii care ii dadeau droguri lui „Maru”, ca sa vanda mai departe, au fost eliberați din arest și plasați sub control judiciar.

Oana Zavoranu, decizie neașteptata: Cere ajutor financiar pe rețelele sociale ca sa iși vada visul cu ochii

23:26, 16.06.2024 - Oana Zavoranu a cerut ajutorul financiar al oamenilor de pe internet pentru planurile pe care le are. Se pare ca vedeta are planuri neașteptate, pentru care a muncit insa intens, și are nevoie de sprijin pentru a-și vedea visul cu ochii.

Decizie neașteptata in dosarul lautarului care și-a inchis iubita in portbagaj și a incendiat-o

22:55, 16.06.2024 - Cantarețul Gheorghița Sava, alias Gicuța din Aparatori, aflat in arest dupa ce și-a inchis iubita in portbagaj și i-a dat foc, pe un camp, nu va fi acuzat de tentativa de omor calificat, fiindca, in opinia instanței, nu a premediat fapta.

Decizie neașteptata in dosarul marocanului care a asasinat doi indragostiți, la Iași / Ce au hotarat judecatorii!

22:51, 10.06.2024 - Studentul marocan care a ucis doi indragostiți – un conațional și o romanca – neaga in continuare dublul asasinat de la Iași, iar rudele tanarului ucis a cerut ca in dosar sa fie audiata o tanara plecata in Franța, cerere respinsa de judecatori.

Real Madrid, decizie neașteptata dupa caștigarea Ligii Campionilor! Ancelotti spune PAS unei competiții importante

12:50, 10.06.2024 - Real Madrid, prin vocea antrenorului Carlo Ancelotti (65 de ani), a luat o decizie surprinzatoare dupa ce a caștigat Liga Campionilor. Spaniolii refuza sa participe la o competiție importanta. Madrilenii vor refuza invitația de la FIFA pentru a participa la Campionatul Mondial al Cluburilor din 2025.…

Sunak a luat o decizie neașteptata pentru britanici

12:10, 26.05.2024 - Marea Britanie va reveni la practica recrutarii daca Partidul Conservator va ramine la putere dupa alegerile parlamentare din 4 iulie, a anunțat premierul Rishi Sunak intr-un editorial publicat de The Mail on Sunday. Ziarul a precizat ca Sunak și consilierii sai, care au pregatit planul, se tem de o…

Star Matinal. Octavian Strunila are contract prenupțial cu soția lui, pentru a o proteja de datorii! Actorul a luat o decizie neașteptata

11:11, 01.05.2024 - Octavian Strunila a facut un gest de apreciat fața de soția lui! Inainte sa se casatoreasca, cei doi au semnat un contract prenupțial, dupa ce el a cerut acest lucru. Actorul nu a urmarit sa iși pastreze averea neatinsa, ci sa iși protejeze soția de datorii.

Reacție neașteptata! Alina Ceușan, despre divorțul bunei sale prietene, Carmen Grebenișan: ”Cred ca a fost o decizie ințeleapta”

13:20, 08.04.2024 - Vloggerița Alina Ceușan este extrem de apropiata de Carmen Grebenișan, astfel ca știe multe detalii despre relația acesteia cu Alex Militaru, de care a anunțat ca divorțeaza.Alina Ceușan crede ca prietena ei, Carmen Grebenișan, a decis bine, cu toate ca nu au trecut nici trei ani de la cununia civila.…


Ce parere ai despre aceasta stire?