Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marc Anthony a trecut peste despărţirea de J.Lo. Vezi cine este noua iubită!

Publicat:

Despartirea dintre si a tinut anul trecut prima pagina a ziarelor, iar acum cei doi protagonisti, la doar cateva luni dupa divort, capteaza atentia publicului cu noile "achizitii".

nu a stat prea mult pe ganduri si s-a aruncat in bratele unui dansator cu 18 ani mai tanar decat ea, fostul sot nu s-a grabit la fel de tare ca J.Lo sa-si refaca viata.

a iesit  la "agatat" dupa o lunga perioada de refacere emotionala. Captura a fost una cat se poate de buna, o tanara frumoasa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad Voiculescu a fost prins de iubita pe Tinder. Anunțul a fost facut chiar de Laura Ștefanuț, care a confirmat și desparțirea

12:50, 04.07.2024 - Laura Ștefanuț, partenera lui Vlad Voiculescu, alaturi de care are o fetița de doi ani, a dezvaluit pe un grup privat de Facebook ca a gasit un cont secret de Tinder și asta ar fi dus la separarea lor.

Te cunosc de undeva, 18 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment spectaculos. Au facut show pe ritmuri latino: „M-ați cucerit”

22:56, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au facut spectacol pe scena de la Te cunosc de undeva. Cei doi au primit provocarea de a se transforma in Jennifer Lopez și Marc Anthony. Au impresionat juriul cu momentul lor.

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Alexia și Dima, duet pasional in pielea lui Jennifer Lopez și Marc Anthony

22:06, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au luat cu asalat scena cu transformarea in Jennifer Lopez și Marc Anthony in semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Cum a aratat „sarutul” de la final.

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Iubita lui Gica Popescu, prinsa cand il inșela pe președintele Farului Constanța. Desparțirea „Baciului” a facut deliciul presei in intreaga lume

20:26, 13.05.2024 - Momentul a fost unul dureros pentru fostul capitan al echipei naționale. Gica Popescu nu va uita niciodata acele momente.CITEȘTE AICI TOATE DETALIILE DESPRE POVESTEA TUMULTOASA DE DRAGOSTE A LUI GICA POPESCU!

Gheorghe Gheorghiu, tarat prin instanțe de fosta iubita. Razboiul dintre cei doi dureaza din 2017

13:41, 15.04.2024 - Relația dintre Gheorghe Gheorghiu și pictorița Mariana Calfa s-a terminat cu scandal in urma cu mai mulți ani. Razboiul dintre cei doi continua insa și in prezent. Aceștia și-au deschis procese reciproc. Totul a inceput in 2017, cand artistul a dat-o in judecata pe fosta partenera pentru calomnie.Dupa…

Reacția Cristinei Ciobașanu, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Au fost impreuna 10 ani

12:50, 07.04.2024 - Cristina Ciobanașu a avut prima reacție, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit civil cu Oana Moșneagu. Cei doi au fost impreuna timp de 10 ani, iar actorul a suferit enorm in urma desparțirii.Oana Moșneagu și Vlad Gherman a luat o decizie importanta și emoționanta, astfel ca au ales sa oficializeze legatura…


Ce parere ai despre aceasta stire?