Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Manta și Bălan, au jucat pentru Lyon

Publicat:

si au evoluat ieri pentru formația , in Pro D2, al doilea eșalon valoric al rugby-ului francez.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Voiculescu ii reamintește lui Coldea despre rolul pe care l-a jucat pe „culoarele justiției”

15:25, 22.06.2024 - Profesorul Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor, reamintește ce rol juca Florian Coldea in justiție, in perioada in care președinte era Traian Basescu. Numele lui Florian Coldea apare intr-o inregistrare a unei discuții dintre Traian Basescu și un interlo

Teatru cu tema schimbarilor climatice, jucat la Timișoara

17:16, 11.06.2024 - Organizația de mediu Gastivists Romania, alaturi de Teatru Basca, vin cu un spectacol inedit in Timișoara. „Camera Comuna”, o reprezentație de teatru cu tematica activista, scoate in evidența impactul crizelor climatice, ale razboiului și luptei pentru energie. Pe langa show, publicul va avea ocazia…

Activitati pentru copii in Gara CFR Constanta de 1 Iunie (GALERIE FOTO)

11:05, 03.06.2024 - Sute de copii au trecut sambata, pe 1 Iunie, prin Gara Constanta si au particiat la activitatile organizate de SRCF Constanta, cu sprijinul Club Sportiv Municipal Constanta, Gruparea Mobila Tomis si Dobrogea Grup.Potrivit reprezentantilor SRCF Constanta, cei mici au jucat sotronul si au realizat, cu…

iUmor, 19 mai 2024. George Tanase, moment de senzație in semifinala. A intrat in pielea lui Cristiano Ronaldo: „Am jucat mai mult in reclame decat pe teren”

22:40, 19.05.2024 - George Tanase a venit pe scena de la iUmor cu un moment de senzație, caci a intrat in pielea lui Cristiano Ronaldo. A venit pregatit cu un discurs care a starnit o mulțime de reacții in randul juraților.

Vantul i-a jucat feste Mihaelei Buzarnescu! Un pic a lipsit și se lasa cu o accidentare / PAPARAZZI

22:55, 13.05.2024 - Mihaela Buzarnescu demonstreaza ca totul este posibil! Deși risca o accidentare din cauza vantului, tenismena a facut fața și a dus sarcina la indeplinire. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, au surprins imagini de colecție cu sportiva.

Emmanuel Macron a jucat un meci in scop caritabil cu fotbaliști celebri. Președintele Franței a dat chiar gol din penalty

12:55, 25.04.2024 - Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a jucat miercuri intr-un meci in scopuri caritabile, alaturi de foste glorii ale fotbalului francez si mondial, reusind sa transforme o lovitura de la 11 metri, informeaza presa din Hexagon, citata de Agerpres.

Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in și știți in ce condiții”

14:50, 20.04.2024 - Mircea Rednic se pregatește de duelul cu fostul antrenor al echipei UTA, Gyuszi Balint, intr-un meci in care gruparea aradeana intalnește luni seara, la Ploiești,... The post Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in și știți in ce condiții” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fost lider in Pentagon, despre scenariul in care Ucraina pierde razboiul: Rolul crucial jucat de Republica Moldova

08:10, 08.04.2024 - Stephen Brian, cel care a ocupat funcția de secretar adjunct al Apararii SUA, a scris un articol pentru publicația Asia Times, in care a vorbit despre mai multe scenarii legate de razboiul din Ucraina, dar și rolul crucial pe care il poate juca Republica Moldova, scrie evz.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?