Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Manifestaţiile "vestelor galbene": Regia autonomă de transport închide zeci de staţii de metrou şi de gări

Publicat:

de , Auber, Bastille, Concorde, Opera si Madeleine vor fi inchise de la ora locala 05.30 "la solicitarea politiei".

Lista completa a statiilor de metrou si garilor afectate este disponibila pe site-ul RATP.In jur de 50 de linii de autobuz vor fi de asemenea deviate sau suspendate, potrivit Agerpres.

Franta este in stare de alerta maxima si Parisul a inceput sa se baricadeze in ajunul unei noi zile de manifestatii a "vestelor galbene", o criza sociala si politica care zguduie tara.

Magazine inchise, spectacole anulate, meciuri de fotbal…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri in Franta: Aproape 50 de milioane de francezi, chemați la urne dupa ce Macron a dizolvat Adunarea Nationala

07:20, 30.06.2024 - Aproape 50 de milioane de alegatori francezi sunt chemati la urne pentru a stabili noua componenta a Adunarii Nationale, adica numirea a 577 de deputati, in doua tururi, duminica si 7 iulie, ceea ce ar putea schimba radical peisajul politic politic in Hexagon.

Austria lupta pentru faimoasele sale standuri cu carnati! Vrea includerea lor pe lista patrimoniului UNESCO

15:35, 23.06.2024 - La fel ca balurile, cafenelele si Opera, simbolizeaza stilul de viata vienez, dar sunt amenintate cu disparitia: capitala Austriei vrea sa protejeze faimoasele sale standuri cu carnati prin includerea lor pe lista patrimoniului UNESCO, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Rosa Mundi lanseaza noua colecție de parfumuri Bastille – Parfumeur de Libertes

17:36, 03.06.2024 - Parfumeria de nișa Rosa Mundi Parfums d’Auteur, situata in Agora Floreasca, aduce in atenția iubitorilor de arome exclusive o noua casa de parfumuri din Franța, numita Bastille, care se integreaza perfect in universul Rosa Mundi. Miruna Queva, Fondator Rosa Mundi: “Ne bucuram sa reunim branduri independente…

Ce salariu are președintele Emmanuel Macron: „Fluturașul” de leafa, publicat in premiera in Franța

19:25, 19.05.2024 - Fișa de salariu a președintelui Franței a fost publicata pentru prima data de catre presa din Hexagon. Cuantumul veniturilor lunare ale președintelui Macron erau cunoscute, insa documentul care le atesta a fost ținut departe de ochii publicului pana acum, scrie Liberation, potrivit hotnews.ro .

Top destinații de relocare profesionala. Pe ce loc e Romania

14:15, 08.05.2024 - S-a facut un top. Romania se afla pe locul 89 in topul celor mai atragatoare destinații de relocare profesionala. Totuși, fața de 2020, cand se afla pe 92, țara noastra a urcat patru poziții. In 2018, Romania se situa pe poziția a 78-a. Potrivit studiului anual realizat de Boston Consulting Group (…

Franța e gata sa medieze intre Israel și Hezbollah

01:10, 01.05.2024 - Ministrul de Externe al Frantei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului sa faca publica pozitia sa cu privire la o propunere menita sa dezamorseze tensiunile dintre Israel si Hezbollah, grupare din Liban sustinuta de Iran, in timp ce Parisul incearca sa actioneze ca intermediar intre cele doua parti,…

Bihorean urmarit internațional pentru un accident mortal comis in Franța, prins in Tinca

12:06, 05.04.2024 - Un barbat de 22 de ani, originar din localitatea bihoreana Gurbediu și cautat de anchetatorii francezi pentru un accident mortal comis in Hexagon, a fost prins, joi dimineața, de polițiștii bihoreni.

Franța neaga ca ar fi discutat cu Rusia despre un posibil „dialog” privind razboiul din Ucraina

04:45, 04.04.2024 - Parisul nu si-a exprimat nicio „dispozitie de a dialoga” cu Moscova cu privire la razboiul din Ucraina in timpul discutiei telefonice dintre ministrul francez al apararii si omologul sau rus, a declarat miercuri seara pentru AFP anturajul lui Sebastien Lecornu


Ce parere ai despre aceasta stire?