Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Managerul Ambulanței Vrancea va boteza fetița vrâncencei care a murit imediat după naștere, la Maternitatea Galați

Publicat:

O urma de speranta, in prag de sarbatori, pentru o familie greu incercata din Adjud, judetul Vrancea. Fetita femeii de 28 de ani, care a incetat din viata la numai o zi dupa ce a nascut-o, din cauza Covid-19, a fost externata marți din maternitatea din Galati. Naș de botez ii va fi managerul Serviciului […] Articolul Managerul Ambulanței Vrancea va boteza fetița vrancencei care a murit imediat dupa naștere, la Maternitatea Galați apare prima data in Monitorul de Vrancea .

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Medicii i-au spus ca fetița ei a murit, dupa 6 zile de la naștere! Elena nu a primit un certificat de deces: „Am semnat...” / VIDEO

18:50, 14.06.2024 - Elena nu are liniște de cand medicii i-au spus ca fetița ei a murit, dupa 6 zile de la naștere! Femeia nu a primit nici macar un certificat de deces. Ce a marturisit mama indurerata, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Bianca Iordache, declarații exclusive despre naștere! Taticul s-a internat alaturi de ea și fetița lor, in maternitate: "Suntem topiți"

22:55, 12.06.2024 - Bianca Iordache face declarații exclusive despre naștere. Șatena și tatal fetiței sale sunt topiți dupa ce mica. De ce s-a internat barbatul, alaturi de proaspata mamica și fiica lor in maternitate. Ce temeri are vedeta.

O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat

21:30, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-ar fi curentat și a murit in satul Comanești, comuna... The post O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița de 4 ani a murit dupa ce a sarit in fața unei mașini, in Oraștie

10:15, 27.04.2024 - O fetita de patru ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

Neamt: Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el

15:20, 26.04.2024 - Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el, intr-o exploatatie forestiera din localitate, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un barbat, de 39 ani, desfasura activitati de…

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Un copil a murit intoxicat cu fum intr-un apartament cuprins de incendiu

15:10, 23.04.2024 - Un copil de opt ani a murit intoxicat cu fum in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament dintr-un bloc din Ploiesti. Flacarile ar fi pornit de la o candela lasata nesupravegheata, scrie  News.ro. Incendiul a izbucnit intr-un apartament din municipiul Ploiesti, situat intr-un bloc de pe strada…

Au scapat uaor dupa comiterea unor infracțiuni. Persoane obligate de instanța sa execute munca in folosul comunitații

18:25, 12.04.2024 - ■ in evidența Serviciului de Probațiune Neamț se afla 1.802 persoane sancționate ■ unui numar de 1.324 le-a fost impusa obligația de a munci neremunerat, in folosul comunitații ■ fiecare primarie stabilește unde presteaza cei care au aceasta obligație ■ In cursul zilei de 11 aprililie 2024, in sala…


Ce parere ai despre aceasta stire?