Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mamele noastre au oftat cu nostalgie. Liviu și Andrei le-au adus aminte de tinerețe

Publicat:

Unele piese ramân ne ramân în memorie indiferent de momentul în care le ascultam. &"Cheri, cheri, Lady &" este, cu siguranța una dintre melodiile pe care le fredonam cu placere, indiferen de moment. 

Chiar daca dorința lui Andrei Ștefanescu de a urca pe scena &"Te cunosc de undeva!&" într-un nou travesti nu s-a îndeplinit, nimeni nu s-a suparat. Atât el cât și Vârciu au avut o prestație de excepție, iar juriul și publicul nu s-au zgârcit cu aplauzele și remarcile laudative.

Vezi edițiile integrale din noul sezon…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finala Te cunosc de undeva! 25 mai. Decizia luata de Ilona Brezoianu și Florin Ristei. „O sa fac ceva ce n-a mai facut nimeni pana acum!”

17:05, 24.05.2024 - Marea finala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1 aduce cele 4 echipe de finalisti pentru ultima oara in lupta pentru trofeul sezonului si premiul in valoare de 15.000 de Euro. Sambata aceasta, pe langa marii castigatori ai sezonului 20, telespectatatorii vor afla…

Semifinala „Te cunosc de undeva!” 18 mai 2024. Patru echipe in Finala sezonului 20

06:50, 19.05.2024 - Patru perechi calificate in Marea Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20, in urma unei gale cu rasturnari impresionante de clasament. Cine s-a alaturat lui Jo și Liviu Teodorescu in lupta pentru marele premiu

Cea de-a douasprezecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta

16:45, 05.05.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a douasprezecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo și

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Sa vedeți ce-mi iau eu zborul cu tot cu colivia!”

22:05, 12.04.2024 - Sambata aceasta, ȋn cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00 la Antena 1 ȋi va provoca pe Jo și Liviu sa se ȋntoarca ȋn copilarie, ȋntr-o perioada cand desenele animate erau principala preocupare. Cei doi au primit de la rule

Te cunosc de undeva! 6 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, regal muzical emoționant, transformați in Annie Lennox și David Bowie

22:10, 06.04.2024 - Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat in Annie Lennox și David Bowie in a opta gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 6 aprilie 2024. Cei doi au reușit sa emoționeze pe toata lumea cu interpretarea piesei „Under Pressure”.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.


Ce parere ai despre aceasta stire?