Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama tânărului piroman arestat în Hollywood susţine că fiul său este bolnav psihic

Publicat:

Mama tanarului german arestat sub suspiciunea ca ar fi provocat incendiile din Hollywood, a declarat, marti, ca fiul sau este bolnav psihic, relateaza .

a sustinut ca fiul ei este bolnav psihic la o audiere referitoare la mandatul emis impotriva ei de Guvernul german.

Femeia este vizata de 19 acuzatii de frauda din 2007, in urma unei operatii de marire a sanilor pentru care a falsificat detaliile privind plata a 10.000 de dolari.
   
In cursul audierii, Dorothee a intrebat de mai multe…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman a fost arestat in Grecia pentru ca ar fi dat foc intenționat unei paduri. El susține ca a vrut sa-l stinga

12:11, 03.07.2024 - Un cetatean roman in varsta de 38 de ani a fost arestat preventiv, marti, in Grecia, dupa ce a fost acuzat de provocarea unui incendiu, sambata trecuta in Rafina, in estul regiunii Attica. Suspectul neaga ca ar fi provocat incendiul si sustine ca se afla in zona deoarece incerca sa il stinga.

„Bravo mie!” Șoșoaca susține ca a ajuns sa influențeze agenda politica din UE, dupa ce a fost respinsa de partidul extremist german AfD

16:10, 28.06.2024 - Diana Șoșoaca, aleasa in Parlamentul European, se declara „mandra” ca a ajuns sa influențeze politica din Uniunea Europeana, spunand ca nu a negociat cu europarlamentarul Maximilian Krah sa fie primita in grupul «Suveraniștii» dinn Parlamentul European.

Germania o va susține pe Ursula von der Leyen pentru al doilea mandat la conducerea Comisiei Europene

17:26, 15.06.2024 - Guvernul cancelarului german Olaf Scholz va propune un al doilea mandat pentru președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la o reuniune a liderilor UE care va avea loc luni, au declarat surse guvernamentale pentru Reuters.

Germania o va susține pe Ursula von der Leyen pentru un al doilea mandat

20:10, 14.06.2024 - Guvernul cancelarului german Olaf Scholz va propune un al doilea mandat pentru președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la o reuniune a liderilor Uniunii Europene care va avea loc luni, au declarat surse guvernamentale pentru Reuters. Von der Leyen, de origine germana, conduce organismul…

De ce susține PSD plafonarea manoperei la service pentru reparațiile pe RCA

20:16, 23.05.2024 - PSD și-a asumat sprijinirea celor 9 milioane de asigurați RCA din Romania care spun ca este nevoie de prețuri de referința, plafonate, pentru reparațiile auto, dar și pentru costurile de inchiriere a „mașinilor de schimb” oferite de unele service-uri. Guvernul condus de Marcel Ciolacu protejeaza in…

VIDEO Traian Basescu: Lui Ciolacu ii duduie economia in cap ca lui Tariceanu! Urmeaza creșteri uriașe de taxe

18:40, 23.05.2024 - Fostul președinte al Romaniei, Traian Basescu, susține ca banii din PNRR stau blocați la Banca Naționala, asta pentru ca Guvernul nu ar fi in stare sa-i acceseze. De asemenea, Basescu susține ca ”lui Ciolacu ii duduie economia in cap ca lui Tariceanu”.

Noi entitati chineze pe lista neagra a SUA. Beijingul respinge principiul si sustine ca Washingtonul nu a furnizat niciodata probe

14:20, 10.05.2024 - Guvernul chinez si-a reafirmat vineri opozitia fata de insusi principiul unei liste negre comerciale a SUA pentru entitati chineze, a doua zi dupa ce pe aceasta au fost introduse 37 de noi nume, relateaza AFP.

Guvernul german mizeaza pe o crestere economica in acest an

17:05, 24.04.2024 - Guvernul german si-a imbunatatit, miercuri, prognoza de crestere pentru acest an, de la 0,2% pana la 0,3%, si in paralel si-a revizuit in jos prognoza de inflatie, cu 0,4 puncte procentuale.


Ce parere ai despre aceasta stire?