Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama lui Cristi Borcea i-a făcut galerie fostei nurori

Publicat:

E la Miami, cu actuala sotie , dar n-a uitat-o pe “fosta”.

si-a trimis mama la lansarea cartii , "Secretele unui corp perfect", eveniment care a avut loc ieri, la libraria "Diverta", din .

Femeia a stat pe canapea, alaturi de cei trei nepoti ai ei si si-a aplaudat fosta nora, care era coplesita de emotii. Pentru aceasta lansare, Mihaela l-a invoit pe fiul cel mare, Patrick, de la colegiul din Elvetia.


Fosta sotie a lui a povestit si ieri cum…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cumparari directe: Energie Urbana RSGroup SRL, un nou contract semnat cu Primaria Constanta. Firma detinuta de fosta sotie a fotbalistui Adrian Pitu va oferi servicii de consultanta (DOCUMENT)

11:45, 23.06.2024 - Firma Energie Urbana RSGroup SRL a semnat cu Municipiul Constanta. Este vorba despre contractul "Serviciul de consultanta de specialitate expert cooptat in cadrul procedurii de achizitie publica de executie lucrari aferenta obiectivului de investitii laquo;Cresterea eficientei energetice a imobilului…

Deznodamantul telenovelei politice din Mehedinți: Un primar iși continua mandatul, obținand un scor zdrobitor in fața fostei soții

12:50, 10.06.2024 - Locuitorii din comunca Gogosu, judetul Mehedinti, au avut de ales pentru functia de primar, intre actualul edil si fosta lui sotie, cu care s-a aflat in divort in plina campanie electorala. Invingator a fost edilul Jean Rogoveanu, care isi mentine functia, iar pe locul al doilea s-a clasat fosta sotie.

Mihaela Borcea, probleme de sanatate din cauza stresului. A condus afacerile lui Cristi Borcea: „Veneam acasa doar sa-mi schimb bagajele”

11:55, 03.06.2024 - Mihaela Borcea traiește o noua viața dupa divorțul de Cristi Borcea. Fosta soție a omului de afaceri conduce o parte dintre afacerile familiei, iar din cauza stresului a avut probleme de sanatate.Mihaela Borcea a facut schimbari majore in viața ei, dupa ce s-a separat definitiv, inclusiv in afaceri,…

Imagine rara cu fiica vitrega a Mihaelei Borcea. Beatrice are 26 de ani, iar fosta soție a lui Cristi Borcea a petrecut alaturi de ea. „Iți doresc sa stralucești”

17:51, 27.05.2024 - Mihaela Borcea și-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a publicat imagini cu Beatrice, fiica partenerului ei, Sorin Rap. Fosta soție a lui Criti Borcea i-a transmis un mesaj in mediul virtual, alaturi de care a atașat imagini cu toata familia.„Frumoasa mea fiica vitrega Beatrice nu…

Muștarul de Tecuci: Secretele rețetei succesului unui brand romanesc dupa care strainii se „bat” sa-l consume

11:00, 05.04.2024 - Muștarul de Tecuci, un simbol al tradiției culinare romanești, a depașit granițele naționale, devenind un brand apreciat și in țari cu o indelungata tradiție culinara precum Franța, Italia și Elveția. In inima județului Galați, in micuța fabrica din Tecuci, se produc lunar peste 100 de tone de acest…

Dezvaluiri macabre! Cadavrul lui Konstantin Koltsov zace de doua saptamani la morga din Miami! Fosta soție face dezvaluiri șocante: „Nu știe nimeni, nimic”

12:00, 02.04.2024 - Fosta soție a sportivului a facut declarații șocante in presa din Belarus. Frumoasa Yulia Mikhailova susține ca inmormantarea lui Konstantin Koltsov va avea loc la Mink, insa nu are nicio alta informație despre cadavrul acestuia!CITEȘTE AICI DECLARAȚIE TULBURATOARE ALE FEMEII!


Ce parere ai despre aceasta stire?