Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Larisei Udilă își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Datorită ei sunt...” / FOTO

Publicat:

Este zi de sarbatoare in familia Larisei Udila și asta pentru ca mama ei iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cu ocazia acestei zi speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant celei care i-a dat viața, a facut-o mare și a crescut-o frumos. Iata ce a postat ea pe rețelele personale de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armin Nicoara, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mandrește cu femeia care i-a dat viața: „Ești cea mai minunata” / FOTO

13:16, 16.06.2024 - Armin Nicoara a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Dovada clara ca indragitul artist se mandrește cu femeia care i-a dat viața. Iata ce a publicat.

Fuego, imagine induioșatoare din copilarie alaturi de parinții lui. Ce mesaj emoționant a transmis in mediul online

12:31, 04.06.2024 - Fuego a induioșat inimile prietenilor virtuali cu o fotografie adorabila din copilarie in care apare alaturi de parinții sai. De asemenea, artistul a transmis și un mesaj emoționant in dreptul postarii.

Yasmine Pascu, mesaj emoționant pentru baiețelul ei și fetițele lui Pepe. Ce fotografie speciala a publicat partenera artistului: „1 iunie...”/ FOTO

18:15, 01.06.2024 - Yasmine Pascu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru baiețelul ei și fetițele lui Pepe. Vedeta a facut o postare cu ocazia zilei de 1 iunie, ZiuaCopilului. Iata ce fotografie speciala a publicat partenera de viața a artistului!

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Fiica Anamariei Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei! Dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei: ”Sper ca toata lumea sa aiba...” / FOTO

10:35, 13.05.2024 - Anamaria Prodan a primit dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei! Rebecca Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant vedetei, de ziua mamei. Acest gest nu este neașteptat, avand in vedere ce relație frumoasa are cu copiii ei! Iata ce i-a transmis Rebecca Dumirescu!

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?