Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Larisei Iordache a murit. Mesajul transmis de gimnastă: „Vei rămâne cel mai puternic om din lume”

Publicat:

a anunțat printr-un mesaj postat pe Instagram ca mama ei a murit. Cea care i-a dat viața gimnastei in varsta de 25 de ani s-a stins dupa o indelungata lupta cu o boala necruțatoare, scrie gsp.ro. „Sufletul sa iți fie liniștit, mami! Mereu in inima, sufletul și mintea mea, vei ramane cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a scris Larisa pe contul sau de Instagram in urma cu doar cateva ore.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul sfașietor transmis de mama lui Bogdan, tanarul care a murit dupa ce a intrat cu masina intr-o cisterna incarcata cu benzina, in Braila: "Suflet minunat..." / FOTO

13:05, 07.06.2024 - Mama lui Bogdan, tanarul care a murit dupa ce a intrat cu masina intr-o cisterna incarcata cu benzina, in Braila, a transmis un mesaj sfașietor prin intermediul rețelelor de socializare. Femeia este distrusa de durere.

Mesajul transmis de Livia la un an de la divorțul de Catalin Bordea. „Cateodata iți vine sa mori. Doar pentru ca nu ești niciodata de ajuns”

13:35, 26.05.2024 - Livia Eftimie a atras atenția cu cea mai noua postare facuta in mediul online. Un an a trecut de cand ea și comediantul Catalin Bordea au divorțat de comun acord, la notar, dupa o relație de peste 10 ani de zile. In primavara anului trecut, Catalin Bordea și Livia s-au desparțit. Daca comediantul a…

Motivul pentru care Laura Cosoi a izbucnit in lacrimi la TV. Nu s-a putut abține: „Sufletul meu e acolo”

10:16, 28.04.2024 - Laura Cosoi s-a emoționat ieri, in emisiunea sa de la Antena Stars. Actrița, care e insarcinata in ultimul trimestru cu al patrulea copil, a și lacrimat in fața camerelor de filmat. Din februarie, Laura Cosoi prezinta la Antena Stars emisiunea „Vacanța de vedeta”. „Au trecut mulți ani de cand aștept…

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Un avion va purta numele Nadiei Comaneci! Ce mesaj emoționant a transmis celebra gimnasta / FOTO

14:25, 19.04.2024 - Un avion TAROM va fi dedicat Nadiei Comaneci, legendara gimnasta olimpica. Intr-un gest emoționant, celebra sportiva și-a oferit numele pentru aeronava care va transporta delegația Romaniei la Jocurile Olimpice de la Paris. Mesajul plin de emoție al gimnastei a subliniat importanța acestui moment.

„Va rog sa nu invinuiți pe nimeni”. O tanara a murit, dupa ce s-a aruncat in gol de pe o cladire de la Buiucani. Mesajul de adio al fetei

12:25, 17.04.2024 - O tanara de 24 de ani a decedat, dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Tragedia a avut loc ieri, 16 aprilie, in jurul orei 22:00. Tanara a lasat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook.

Speak și Cristina Ștefania au implinit 7 ani de relație. Mesajul special transmis de artist: „Nu credeam niciodata...” / FOTO

18:35, 07.04.2024 - Este o zi extrem de speciala pentru Speak și Cristina Ștefania și asta pentru ca au implinit 7 ani de relație. Cu ocazia acestei zile frumoase, artistul a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce postare a facut cantarețul pe pagina de Instagram!


Ce parere ai despre aceasta stire?