Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Andradei de la Mireasa le-a pus la punct pe Alina și Adelina după scandalul celor trei fete. Ce le reproșează femeia: ”Au nevoie de maturitate”

Publicat:

In casa ”Mireasa” au avut din nou loc momente tensionate, protagonistele ultimului scandal fiind Andrada, Alina și Adelina. Astfel, dupa ce iubita lui Victor a trebuit sa le faca fața celor doua adversare, mama sa a intrat in direct și le-a pus pe fete la punct. Iata ce le reproșeaza domna Ionela.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Anamaria Prodan și Ronald Gavril in biserica. Imbracați elegant, cei doi au botezat un baiețel

10:25, 07.07.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril au botezat impreuna un baiețel. Imbracați elegant, cei doi au devenit parinți spirituali pentru Erman Gabriel. Ieri, 6 iulie, a fost o zi importanta pentru Anamaria Prodan și iubitul ei, pugilistul Ronald Gavril. Impreuna, cei doi au botezat un baiețel, care a primit…

Care este suma reala pe care a platit-o Oana Moșneagu pentru rochia de mireasa! A pus punct speculațiilor: ”Ce bine arata prețul”

11:35, 11.06.2024 - Oana Moșneagu a dezvaluit prețul real al rochiei de mireasa, pe care l-a platit pentru a arta fabulos in ziua cea mare! Au existat multe specualții cu privire la suma, dar acum actrița a pus punct zvonurilor! Fanii ei au fost impresionați cand au vazut cat de mulți bani a platit!

Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Maria și Ștefan, cearta din cauza interacțiunilor cu Ionela! Gelozia concurentei ii sperie pe toți

15:46, 24.05.2024 - Maria considera ca Ștefan nu este in masura sa vorbeasca cu absolut nicio fata lucrurile despre care au discutat. „Unul la mana ca tu ai relație, doi la mana ca nu ai nicio legatura cu ea”

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

Andrada de la Mireasa continua scandalul cu Antonia! Ce dovezi mai mare impotriva iubitei lui Cristian Marinescu: ”Daca nu terminam jocul...” / FOTO

13:20, 16.05.2024 - Scandalul dintre Antonia și Andrada de la Mireasa continua! Fosta concurenta a acuzat-o pe Antonia ca ar fi fost dependenta de substanțe interzise și ar fi ieșit intr-ub club in timpul in care a fost eliminata din casa Mireasa. Antonia a dezmințit toate acuzațiile, iar Andrada este hotarata sa nu se…

Mireasa – Capriciile Iubirii. De ce s-a intors, de fapt, Ionela in emisiune. Concurenta a varsat multe lacrimi: „Aleg...” / VIDEO

20:00, 29.04.2024 - Ionel a dezvaluit din ce motiv a ales sa se intoarca in emisiune, dupa ce a vorbit cu mama ei. Concurenta nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi. Ce a marturisit tanara in cadrul ediției de astazi de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. Casa a votat daca Ionela ramane sau nu in competiție. Ce decizie au luat concurenții

16:50, 29.04.2024 - Concurenții din sezonul 9 Mireasa au fost invitați sa raspuda la intrebarea: „Doriți ca Ionela sa ramana in casa Mireasa?”. Votul a avut loc dupa ce fata a plecat din casa vineri și s-a intors dupa 2 ore.


Ce parere ai despre aceasta stire?