Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Malta, în beznă. A fost paralizată de a doua pană generală de curent în mai puţin de o lună

Publicat:

Malta a suferit luni a doua pana totala de curent in mai putin de o luna, toate locuintele, magazinele si fabricile fiind private de electricitate, iar pe sosele producandu-se haos la orele de varf din cauza nefunctionarii semafoarelor, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Rusia a atacat cu drone aproape de Polonia: intreruperi de curent in toata Ucraina

10:45, 19.06.2024 - Un atac cu drone rusesti asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei, care se invecineaza cu Polonia, membra a NATO, a ranit un om si a avariat o cladire rezidentiala cu mai multe etaje, a declarat miercuri primarul orasului, transmite Reuters, relateaza News.ro.

Avertismentul lui Olaf Scholz pentru Putin: „Suntem gata sa aparam fiecare centimetru patrat din teritoriul NATO”

19:15, 02.06.2024 - Decizia recenta a NATO de a intari granițele estice este menita sa descurajeze Rusia, a spus cancelarul german Olaf Scholz, adaugand ca Moscovei ar trebui sa-i fie limpede ca alianța este pregatita sa se apere, daca va fi nevoie, transmite Reuters, citat de hotnews.ro .

Se ingroașa ”gluma”. Fonduri, arme, dar și soldați pentru Ucraina

10:50, 28.05.2024 - Polonia nu ar trebui sa excluda trimiterea de trupe in Ucraina, a declarat ministrul de externe Radoslaw Sikorski intr-un interviu aparut marti in mai multe publicatii europene, fara a preciza insa ce rol ar putea avea aceste trupe, transmite Reuters. Desi aliatii din NATO au promis ca vor furniza Kievului…

Furtuna tropicala Ewiniar in Filipine: Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata

10:21, 28.05.2024 - Autoritatile din Filipine au anuntat ca cel putin sapte persoane si-au pierdut viata in urma furtunii tropicale Ewiniar, care a lovit arhipelagul in weekend, iar presedintele Ferdinand Marcos Jr. a spus marti ca eforturile de cautare si salvare continua, potrivit Reuters, informeaza Agerpres.

Rușii au atacat din nou orașul ucrainean Harkov. Cel putin cinci morti si 16 raniti

18:15, 19.05.2024 - Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite duminica, intr-o zona de recreere din afara orasului Harkov, in urma unor lovituri aeriene rusești, au anuntat oficiali locali citati de Reuters.

SUA va reclasifica marijuana ca drog mai puțin periculos

14:30, 01.05.2024 - Departamentul de Justiție al SUA a decis marți sa reclasifice marijuana intr-o categorie a drogurilor mai puțin periculoase. Aceasta mișcare care va face ca deținerea acestei substanțe sa fie o infracțiune federala mai puțin grava, va incuraja cercetarea in domeniul medical și, nu in ultimul rand, va…

Bataie generala intre parlamentarii din Georgia din cauza unei legi de inspirație ruseasca

15:30, 15.04.2024 - Bataie generala intre parlamentarii georgieni, in timpul dezbaterilor privind așa-zisa lege privind „agenții straini”, care a fost criticata de țarile occidentale și a starnit proteste in țara, scrie Reuters.

Olaf Scholz mizeaza, la București, pe „descurajarea eficienta”: Sprijinul acordat Ucrainei este esențial pentru restabilirea pacii in Europa

22:10, 06.04.2024 - Cancelarul federal Olaf Scholz a indemnat la continuarea sprijinului occidental pentru Ucraina in razboiul acesteia cu Rusia, afirmand sambata, 6 aprilie, ca Germania nu va renunța la eforturile sale de a susține Kievul, relateaza Reuters.Vorbind la București in cadrul unei adunari a social-democraților…


Ce parere ai despre aceasta stire?