Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Making of: Cum se naşte o colecţie Rhea Costa

Publicat:

Cand intri in showroom-ul ei aflat la primul etaj al unei vile vechi din strada , simti ca ai pasit intr-o lume in care tim­pul se scurge mai lent. Dintr-o camera cu birouri se aude in surdina vocea lui , pe acordurile melan­colice ale cantecului „Sur le Ciel de Paris”, iar intr-o alta incapere o doamna blonda probeaza o rochie pastel care ii scoate in evidenta formele. In jurul meu sunt expuse tot felul de ro­chii – din dantela, matase, tul, cu apli­catii sau brodate, exact cum mi-as dori sa arate si dressingul meu.

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Saptamana de lucru de șase zile, desființata de un economist cunoscut: „Aș lua ca exemplu Germania, care experimenteaza saptamana de patru zile”

06:35, 28.06.2024 - Ideea introducerii saptamanii de lucru de șase zile in Romania a provocat dezbateri aprinse. Economistul Sebastian Buhai, cercetator la Paris si Stockholm, a explicat de ce crede ca Romania, care are o piața a muncii similara cu cea din Grecia, nu ar trebui sa ia exemplul acesteia.

ATLETISM | Ultima șansa pentru Jocurile Olimpice!

22:41, 25.06.2024 - GREU, DAR NU IMPOSIBIL… In perioada 29-30 iunie, la Cluj, va avea loc etapa finala a Campionatelor Naționale de Seniori la atletism și Campionatul Național de marș 20.000 m – Seniori, U23 și U20. Va fi ultima șansa pentru Mirela Lavric de a obține un loc la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Pentru…

Mbappe cere de la Paris SG salarii si prime neplatite de aproape 100 de milioane de euro

17:00, 22.06.2024 - Atacantul a cerut oficial conducerii echipei Paris SG sa ii plateasca salariile si primele neplatite. Totalul, potrivit L’Equipe, este in jur de 100 de milioane... The post Mbappe cere de la Paris SG salarii si prime neplatite de aproape 100 de milioane de euro appeared first on Special Arad · ultimele…

Vești proaste pentru Simona Halep: rateaza Jocurile Olimpice de la Paris

07:25, 20.06.2024 - Simona Halep nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris, conform anunțului facut de Federația Internaționala de Tenis (ITF). In ciuda unor eforturi considerabile din partea echipei sale și a Federației Romane de Tenis (FRT), Halep nu a indeplinit criteriul legat de clasament. In prezent,…

„Singura bijuterie purtata de Maria Tanase pana la moarte”

12:26, 17.06.2024 - „Singura bijuterie purtata de Maria Tanase pana la moarte”, un inel din aur, cu safir este scoasa la licitație. La Galeriile Artmark va avea loc o licitație de Bijuterii și Accesorii de Colecție, intitulata „De la Chronos la Hermes”, iar vedeta evenimentului este inelul cu safir și diamante care a aparținut…

Iresponsabilitatea naște o tragedie sportiva: Vlad Dascalu rateaza Jocurile Olimpice dintr-un motiv șocant EXCLUSIV

07:15, 23.05.2024 - Romania a ramas fara un ciclist cotat cu șanse la medalii la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august). Din pacate, aceasta poveste denota o lipsa crasa de responsabilitate și educație.

Procesul accidentului de la 2 Mai naște proteste la Vama Veche

10:10, 02.05.2024 - O manifestatie de protest are loc joi, la Vama Veche, fata de modul in care se desfasoara procesul in cazul accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad... The post Procesul accidentului de la 2 Mai naște proteste la Vama Veche appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Casa de moda Dior a prezentat la New York o colectie inspirata de actrita Marlene Dietrich / VIDEO

12:46, 17.04.2024 - Casa de moda franceza Christian Dior a prezentat o colectie de toamna inspirata de actrita Marlene Dietrich in cadrul unei defilari care a avut loc luni seara la New York, informeaza Reuters, informeaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?