Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maia Sandu: Republica Moldova mizează pe sprijinul Slovaciei în procesul de adere la UE

Publicat:

mizeaza pe sprijinul Slovaciei in obtinerea statutului de stat candidat de aderare la . La 4 martie, a depus cererea de aderare si astfel a reafirmat atasamentul fata de valorile europene, a declarat presedintele in cadrul unei conferinte de presa sustinute impreuna cu presedintele Slovaciei, , la Chisinau, transmite IPN.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina si Republica Moldova au inceput in mod oficial procesul de aderare la Uniunea Europeana

02:56, 26.06.2024 - Ucraina si Republica Moldova au inceput in mod oficial, marti, procesul de aderare la Uniunea Europeana, prin organizarea primelor conferinte inter-guvernamentale, informeaza Rador Radio Romania.

UE a deschis oficial negocierile de aderare cu Rep. Moldova. Maia Sandu: Sa fie libera, europeana și o țara unde pacea este garantata

21:55, 25.06.2024 - Uniunea Europeana a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova in cadrul conferinței interguvernamentale desfașurate la Luxemburg, decizia fiind luata la puțin peste doi ani de la acordarea statutului de țara candidata la Uniune.

Romania reafirma sustinerea pentru Republica Moldova si Ucraina in procesul de aderare la Uniunea Europeana

20:51, 25.06.2024 - Ministrul roman de Externe, Luminita Odobescu, a transmis, marti, mesaje prin care a reafirmat sustinerea pentru Republica Moldova si Ucraina in procesul de aderare la Uniunea Europeana, relateaza News.ro.”Un moment istoric pentru R.

Culisele conferinței interguvernamentale Moldova-UE privind startul negocierilor de aderare la Uniune

18:30, 24.06.2024 - Conferința interguvernamentala Republica Moldova - Uniunea Europeana cu privire la lansarea oficiala a negocierilor de integrare a țarii in UE va avea loc in seara zilei de marți in Luxemburg, iar delegația va fi condusa de premierul Dorin Recean, potrivit responsabililor Guvernului de la Chișinau.

O declarație in sprijinul aderarii Republicii Moldova la Uniunea Europeana a fost semnata la Chișinau

13:20, 18.06.2024 - O declarație in sprijinul aderarii Republicii Moldova la Uniunea Europeana a fost semnata la Chișinau, pe 19 iunie, cu ocazia vizitei președintelui Italiei, Sergio Mattarella. Documentul a fost semnat in prezența liderului italian și a președintei Maia Sandu, dupa discuțiile pe care cei doi le-au purtat…

Cehia sprijina Republica Moldova in procesul de aderare la Uniunea Europeana

16:20, 15.05.2024 - Republica Moldova are susținerea Cehiei in procesul de aderare la Uniunea Europeana, asigurarea fiind facuta de președintele Senatului ceh, Milos Vystrci, in timpul intrevederii de la Chișinau cu președintele Parlamentului moldovean, Igor Grosu.

Comisarul european Johannes Hahn se declara increzator ca Republica Moldova va incepe curand negocierile de aderare la UE

12:15, 10.05.2024 - Republica Moldova ar urma sa inceapa in curand negocierile de aderare la Uniunea Europeana (UE), dar Chisinaul mai are mult de munca in ce priveste reforma justitiei, a declarat joi comisarul european Johannes Hahn, aflat de Ziua Europei in vizita la Chisinau, in fruntea unei delegatii a presedintilor…

Maia Sandu vrea reintegrarea Transnistriei inainte ca Republica Moldova sa adere la UE: „Lucram in acest sens”

17:06, 07.05.2024 - Republica Moldova isi propune sa reintegreze regiunea separatista Transnistria, sustinuta de Rusia, inainte de a adera la Uniunea Europeana, a declarat marti presedinta republicii Maia Sandu, aflata intr-o vizita de stat in Norvegia, relateaza Reuters si Radio Chisinau.


Ce parere ai despre aceasta stire?