Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai mulți spanioli care au supraviețuit unei otrăviri în masă au ocupat un muzeu din Madrid și amenință că se sinucid

Publicat:

Un grup de persoane care au supraviețuit unei otraviri in masa cu ulei de rapița in urma cu patru decenii au anunțat marți ca au ocupat muzeul din Madrid și au amenințat ca se sinucid in cateva ore, daca guvernul nu le satisface doleanțele, scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actiunile Inditex cresc dupa raportarea rezultatelor financiare

12:36, 05.06.2024 - Grupul spaniol Inditex, proprietarul Zara, a raportat un avans al vanzarilor la colectiile sale de primavara/vara, ceea ce a dus la o crestere de aproape 5% a actiunilor la Bursa de la Madrid, miercuri dimineata, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Spania isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina, dupa ce Milei i-a jignit pe premierul Sanchez și pe soția lui

15:55, 21.05.2024 - Spania a anuntat, marti, retragerea definitiva a ambasadoarei sale din Argentina, dupa comentariile facute la Madrid de presedintele ultra-liberal argentinian Javier Milei la adresa premierului socialist spaniol Pedro Sanchez si a sotiei acestuia, relateaza agentiile Reuters si EFE, potrivit Agerpres. 

VIDEO FOTO Trupele ruse au ocupat 60% din orașul Vovceansk. Soldații ucraineni se apara 'casa cu casa, strada cu strada'

17:35, 20.05.2024 - Fortele armatei ucrainene controleaza in prezent aproximativ 60% din orasul Vovceansk si lupta din casa in casa pentru a apara acest oras de frontiera in regiunea Harkov (nord-est), care pare sa fie principalul obiectiv al ofensivei ruse in zona, au declarat oficiali de la Kiev in cea mai detaliata…

Trei turiști spanioli, uciși intr-un atac armat in Afganistan

13:20, 18.05.2024 - Trei turisti spanioli au fost ucisi si cel putin un altul a fost ranit intr-un atac al unor barbați inarmati in provincia centrala Bamyan din Afganistan, a anuntat, vineri, Ministerul de Externe al Spaniei, citat de Reuters, relateaza News.ro.Purtatorul de cuvant al ministerului de interne taliban,…

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Mai multe tancuri israeliene au ocupat partea estica a orașului Rafah: „Obuzele au aterizat peste tot de ieri”

14:45, 10.05.2024 - Tancuri israeliene au ocupat vineri principalul drum care desparte jumatatile estica si vestica ale Rafah, incercuind intreaga parte estica a orasului din sudul Fasiei Gaza, relateaza Reuters.

Coridele, subiect de disputa politica in Spania: Decizia controversata a Guvernului de la Madrid

18:55, 03.05.2024 - Spania a abrogat un premiu anual pentru luptele cu tauri, provocand reproșurile conservatorilor fața de o masura impotriva unei tradiții de secole pe care ei o vad ca o forma de arta, dar care provoaca ingrijorare in ce privește protecția animalelor, scrie Reuters, citat de presa romana .

Parchetul din Madrid solicita clasarea dosarului de corupție impotriva soției lui Pedro Sanchez. „Se bazeaza exclusiv pe relatari jurnalistice”

18:36, 25.04.2024 - Parchetul din Madrid a anunțat joi, 25 aprilie, ca a cerut respingerea dosarului de corupție care o vizeaza pe soția premierului spaniol Pedro Sanchez și care l-a determinat pe acesta sa anunțe ca ia in considerare sa demisioneze saptamana viitoare, informeaza Reuters.Parchetul a precizat ca face apel…


Ce parere ai despre aceasta stire?