Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai mulţi şefi de agenţii şi întreprinderi de stat s-ar putea alege cu salarii mai mici. Iată lista instituţiilor vizate

Publicat:

Sefii mai multor agentii si intreprinderi de stat cu functii de reglementare s-ar putea alege cu salarii mai mici. propune ca retributia muncii sa le fie limitata la cel mult 3 salarii medii pe institutie. Un proiect de lege in acest sens a fost expediat Guvernului spre avizare.

In prezent functionarii mentionati primesc pana la 5 salarii medii lunare. Printre institutiile vizate sunt pentru Reglementare in Energetica, pentru Reglementare in si , Cadastru, ,…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Inca un pas spre tarifele diferențiate la energia electrica 

16:21, 18.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a aprobat astazi coeficienții pentru tarifele diferențiate la energia electrica ce vor fi aplicați consumatorilor finali in cadrul unui proiect pilot derulat de Ministerul Energiei in parteneriat cu UNDP Moldova și Guvernul Italiei. Este vorba de instalarea…

Ieftiniri la pompa, maine: Topul stațiilor PECO unde gasești cele mai mici prețuri la carburanți

13:15, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani per litru.

Ieftiniri la pompa inainte de weekend: Topul stațiilor PECO cu cele mai bune prețuri la carburanți

13:10, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani.

Prețul benzinei și al motorinei cotinua sa scada și maine: Topul stațiilor cu cei mai ieftini carburanți

12:40, 04.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 14 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 10 bani.

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Aprilie a venit cu noi scumpiri la benzina: Cat va costa maine motorina

12:16, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 2 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 4 banuți, iar motorina mai ieftina cu un ban.


Ce parere ai despre aceasta stire?