Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai mulți hackeri din Coreea de Nord au atacat o companie americană de IT pentru a fura criptomonede

Publicat:

Un grup de hackeri sustinut de guvernul nord-coreean a atacat o companie americana de management IT si a folosit-o ca o rampa de lansare pentru a viza companiile de criptomonede, potrivit unor doua surse familiare cu problema, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de 12 ani, din Australia, a disparut, iar autoritațile banuiesc ca a fost atacat de crocodili

07:25, 03.07.2024 - Politia din Teritoriul de Nord din Australia a anuntat, miercuri, ca un copil de 12 ani a disparut si se suspecteaza ca ar fi fost atacat de un crocodil. O operatiune de cautare si salvare este in desfasurare, transmite Reuters, citat de news.ro.

Șase persoane au murit in orașul ucrainean Kryvyi Rih, dupa ce Rusia l-a atacat cu rachete

18:15, 12.06.2024 - Un atac cu rachete rusești asupra orașului ucrainean Kryvyi Rih, situat in sudul țarii, a ucis șase persoane și a ranit alte 11, a declarat președintele Volodymyr Zelenski, potrivit Reuters. In fiecare zi și in fiecare ora, teroarea din partea Rusiei dovedește ca Ucraina, impreuna cu partenerii sai,…

Apple a depasit Microsoft și a redevenit cea mai valoroasa companie din lume

17:36, 12.06.2024 - Apple a redevenit miercuri cea mai valoroasa companie mondiala, depasind Microsoft, dupa ce producatorul de iPhone-uri a facut progrese in domeniul tehnologiei inteligentei artificiale (AI). transmite Reuters.

Ucrainenii au atacat o rafinarie rusa cu drone la aproape 1200 km de granița

17:20, 09.05.2024 - Un atac ucrainean cu drona a vizat o rafinarie rusa din republica Baschiria, situata la o distanta de aproape 1.200 km de granita cu Ucraina, a declarat joi pentru AFP o sursa din cadrul fortelor de aparare ucrainene, relateaza AFP si Reuters, preluat de agerpres.ro. Operatiunea a fost realizata de…

Profiturile industriei IT se prabușesc: Franța se chinuie sa salveze celebra companie Atos

17:06, 05.05.2024 - Creditorii Atos au ajuns la un acord pentru salvarea firmei franceze de tehnologie, care asigura comunicatiile pentru armata franceza si urmeaza sa gestioneze securitatea cibernetica pentru Jocurile Olimpice de la Paris din aceasta vara, a informat sambata ziarul La Tribune, citat de Reuters.

Soldați ruși intr-o baza militara americana - Prima reacție a Kremlinului

19:15, 03.05.2024 - Intrebat vineri despre desfasurarea de forte ruse la o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, Kremlinul a raspuns ca Rusia isi dezvolta legaturile cu diverse tari africane, inclusiv in sfera militara, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

VIDEO Poliția americana a intervenit in forța pentru inlaturarea manifestanților propalestina

14:05, 02.05.2024 - Sute de politisti cu casti si-au facut loc joi dimineata in piata centrala a Universitatii din California, din Los Angeles, in incercarea de a dispersa o tabara a protestatarilor propalestinieni atacata in noaptea precedenta de sustinatorii proisraelieni, informeaza Reuters, arata Agerpres.

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.


Ce parere ai despre aceasta stire?