Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai multe străzi din capitală închise din cauza protestelor

Publicat:

CHISINAU, 13 ian – Sputnik. Mai multe strazi din Chisinau vor fi închise pentru circulatie în legatura cu organizarea mai multor mitinguri. 

Inspectoratul General al Poliției (INP) informeaza ca, numarul forțelor de ordine prezente la aceste evenimente va fi suficient pentru asigurarea ordinii publice, a securitații circulației rutiere și pentru a interveni, în caz de necesitate.

INP îndeamna conducatorii auto sa evite centrul capitalei, unde, începând cu ora 10.00, se desfașoara doua întruniri:

Prima întrunire…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Coloana lui Anthony Blinken, surprinsa in centrul capitalei, in timp ce se indrepta spre Președinție

16:41, 29.05.2024 - Coloana oficiala, care il insoțește pe Secretarul de Stat al SUA, Anthony Blinken, venit in vizita la Chișinau, a fost surprinsa pe strazile capitalei, in timp ce oficialul se indrepta spre Președinția Republicii Moldova.

(video) Coloana lui Anthony Blinken, suprinsa in centrul capitalei, in timp ce se indrepta spre Președinție

16:30, 29.05.2024 - Coloana oficiala, care il insoțește pe Secretarul de Stat al SUA, Anthony Blinken, venit in vizita la Chișinau, au fost surprinse pe strazile capitalei, in timp ce oficialul se indrepta spre Președinția Republicii Moldova.

Un maraton pune pe stop circulația din centrul capitalei, inclusiv in intersecții, maine: Transportul public, redirecționat

18:11, 25.05.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca duminica, 26 mai, intre orele 00:00 - 18:00, va fi suspendat traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, tronsonul cuprins intre strada Mitropolit G. Banulescu - Bodoni și strada Ismail, inclusiv la traversarea intersecțiilor in regiunea vizata.

Atenție, șoferi! Evitați centrul capitalei, duminica. Bulevardul Ștefan cel Mare, inchis pentru „Legal Half Marathon Chișinau”

20:50, 24.05.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca duminica, 26 mai 2024, intre orele 00:00 și 18:00, va fi suspendat traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, tronsonul cuprins intre str. Mihai Viteazul și str. Ismail, inclusiv la traversarea intersecțiilor pe tronsonul nominalizat.

Atenție, șoferi! O cursa de ciclism va pune stop traficului din centrul capitalei

09:15, 24.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca duminica 28 aprilie 2024, orele 6:00-18:00, va fi sistat traficul rutier, inclusiv transportul public, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfant, tronsonul cuprins intre str. Mitropolit G. Banulescu - Bodoni și str. A. Pușkin, cu redirecționarea acestuia pe strazile…

Fost jucator al lui Dinamo, ajuns in stare grava la Fundeni

16:10, 14.04.2024 - Ionuț Șerban are 28 de ani și in prezent este legitimat la o echipa din campionatul județean Prahova, CS Valenii de Munte. Insa Ionuț Șerban nu este deloc un nume oarecare in lumea balonului rotund din Romania, pentru ca timp de un deceniu a imbracat tricoul alb-roșu al lui Dinamo. Șerban a fost unul…

Pe unele strazi din capitala, va fi parțial restricționata circulația rutiera

18:55, 12.04.2024 - Duminica, 14 aprilie 2024, in intervalul orelor: 12:00 - 13:00, va fi restricționata parțial circulația rutiera, pe o singura banda, pe anumite strazi din capitala, in legatura cu desfașurarea unui eveniment. Participanții la eveniment vor porni din Piața Marii Adunari Naționale, dupa care se vor deplasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?