Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai multe statui antice nud, acoperite pentru vizita președintelui iranian Hassan Rohani în Italia

Publicat:

Mai multe statui antice nud au fost acoperite pentru vizita președintelui iranian, , in Italia, a informat marți presa locala, citata de DPA.

Multe site-uri de știri, inclusiv cele ale unor ziare importante precum și Corriere della Sera, au postat fotografii cu mai multe statui din colecția , complet acoperite de panouri albe.

Luni seara, au gazduit o conferința de presa la care au participat președintele Rohani și premierul italian . Potrivit agenției de presa ANSA, de la cina liderilor a lipsit…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum comenteaza presa internaționala retragerea președintelui Iohannis din cursa pentru șefia NATO

18:05, 20.06.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a retras joi din cursa pentru conducerea NATO, deschizand calea premierului olandez Mark Rutte pentru a deveni urmatorul secretar general al alianței militare transatlantice. Știrea a facut inconjulul lumii dupa ce a fost difuzata de principalele agenții.

Soțul unei eurodeputate, gasit mort in SUV cu o banda adeziva la gat

11:11, 26.05.2024 - Soțul unei eurodeputate, gasit mort in SUV cu banda adeziva la gat. Doua femei urlau langa portiera, spun martorii. Eurodeputata susține ca soțul ei a fost ucis și exclude varianta sinuciderii,  anunța La Repubblica. Cauza decesului sau nu a fost inca stabilita, dar, dupa cum noteaza Corriere della…

Rușii au gasit motiv sa dea vina pe SUA pentru moartea președintelui iranian. Lavrov: „Americanii nu recunosc acest lucru”

14:41, 21.05.2024 - Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat marti, intr-un comentariu legat de accidentul de elicopter in care a murit presedintele iranian Ebrahim Raisi, ca sanctiunile americane au inrautatit siguranta aviatiei.

„Așa incepe Al Treilea Razboi Mondial?” Singurul lucru de care se tem SUA dupa moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi (POLITICO)

11:35, 21.05.2024 - Administrația Biden urmarește indeaproape modul in care Iranul reacționeaza la moartea subita a președintelui sau, așteptandu-se ca status quo-ul regional sa se mențina. In același timp insa, SUA sunt precaute pentru ca o singura acuzație din partea Iranului ar putea escalada tensiunile cu Israelul,…

Cum vor fi afectate prețurile produselor petroliere de moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

19:10, 20.05.2024 - Analiștii urmaresc piețele petroliere pentru a vedea cum vor reacționa la o noua incertitudine in Orientul Mijlociu dupa moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi intr-un accident de elicopter.

Ce se intampla dupa vestea morții președintelui iranian. Cine erau oficialii care și-au pierdut viața alaturi de șeful statului in accidentul de elicopter

09:05, 20.05.2024 - Presa iraniana a anuntat luni dimineata moartea presedintelui Ebrahim Raisi si a ministrului de externe Hossein Amirabdollahian in prabusirea in nord-vestul Iranului, cu o zi inainte, a elicopterului in care calatoreau

Nicio reacție de la Washington dupa prabușirea elicopterului președintelui iranian: SUA dorește sa dea dovada de reținere

08:15, 20.05.2024 - Oficialii americani nu au emis nicio declarație despre incidentul din Iran in care a fost implicat elicopterul președintelui iranian Ebrahim Raisi. SUA „dorește sa dea dovada de reținere” in privința lui Raisi, a fost explicația oficialilor citați de Al Jazeera, noteaza Mediafax.

Niciun supraviețuitor: De ce s-a prabușit elicopterul președintelui iranian Ebrahim Raisi?

08:05, 20.05.2024 - Președintele Ebrahim Raisi, ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian și alte persoane au murit. Decesele provocate de prabușirea unui elicopter sunt confirmate, anunța presa de stat din Iran.


Ce parere ai despre aceasta stire?