Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Madonna şi-a anulat concertele acuzând probleme de sănătate

Publicat:

Madonna a fost nevoita sa anuleze trei concerte din cadrul actualului sau turneu din motive de sanatate. Interpreta americana de 61 de ani a acuzat dureri copleșitoare, așa ca medicii i-au recomandat sa ia o pauza și sa se odihneasca.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Probleme de sanatate pentru Pink. Artista și-a anulat un concert in Elveția

16:50, 03.07.2024 - Pink, in varsta de 44 de ani, a transmis prin intermediul unei postari pe Instagram, marți, 2 iulie, ca va trebui sa anuleze concertul sau din 3 iulie din Berna, Elveția, la sfaturile medicului sau. Imi pare atat de rau ca a trebuit sa anulez spectacolul meu din Berna miercuri. Fac tot ce pot pentru…

Știrile Antena Stars. Liviu Varciu, probleme de sanatate cu familia sa, in vacanța. Ce au pațit copiii actorului: „A fost obositor tare” / VIDEO

17:41, 28.06.2024 - Liviu Varciu s-a intors recent dintr-o vacanța unde a fost alaturi de iubita și cei doi copii. Au optat pentru Antalya, Turcia, un loc ideal pentru multe persoane. Din pacate, unul dintre copii a facut otita, iar planurile familiei au fost date peste cap, fiindca virusul a fost preluat de sora și de…

Anxietatea, depresia si tulburarile emotionale, principalele probleme de sanatate mintala ale copiilor

15:45, 30.05.2024 - Anxietatea, depresia si dificultatile parentale sunt principalele cauze pentru care copiii au apelat la serviciile de terapie psihologica si sprijin psiho-emotional ale Salvati Copiii Romania.

Medic, despre starea de sanatate a lui Florin Piersic: "Ma intereseaza sa nu apara alte complicatii. E un pacient fragil care poate sa puna probleme"

10:25, 15.05.2024 - Directorul medical de la ”Matei Bals”, dr. Adrian Marinescu, spune ca starea de sanatate a actorului Florin Piersic este una buna, insa, totusi, este un pacient fragil care poate pune probleme, avand in vedere varsta si bolile cronice pe care le are.

Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confrunta cu noi probleme de sanatate! Oana Lis este disperata: ”Mi-a parut foarte rau” / VIDEO

16:11, 09.05.2024 - Viorel Lis se confrunta cu noi probleme de sanatate. Alaturi de el este Oana Lis, care face tot ce poate pentru a-l ajuta și a-l face sa uite de necazuri. Cei doi au trecut prin momente grele de Paște, iar acum Oana Lis a facut un apel disperat pe rețelele de socializare.

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!


Ce parere ai despre aceasta stire?