Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Madonna a vizitat șantierul unui spital de pediatrie pe care îl finanțează în Malawi

Publicat:

Cantareața americana Madonna a vizitat duminica șantierul unitații de chirurgie pediatrica pe care o finanțeaza in Blantyre (capitala economica a republicii Malawi din sud-estul Africii), anunțand ca acesta "ar trebui sa se deschida in 2017", informeaza agenția (AFP).

Artista pop, care a spus ca este "încântata" de acest proiect, a adoptat doi copii din aceasta țara saraca, o fiica în 2006, , și un baiat în 2009, .

"Aceasta noua facilitate este prima unitate de terapie intensiva…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident de munca pe șantierul Centrului de Mari Arși din Timișoara. Un barbat a ajuns la spital

14:50, 29.05.2024 - Un barbat a fost ranit in urma unui accident de munca produs marți dimineața, pe șantierul Centrului de Mari Arși din Timișoara. Acesta a fost transportat la spital pentru a i se acorda ingrijiri medicale.

Robert Fico isi aminteste tot ce s-a intamplat. Pellegrini da detalii dupa ce l-a vizitat pe premierul slovac in spital

15:26, 17.05.2024 - Premierul slovac, Robert Fico, isi aminteste tot ce s-a intamplat in timpul atacului suferit miercuri si al transferului sau ulterior la spital, potrivit presedintelui ales al tarii, Peter Pellegrini, informeaza vineri EFE, citata de Agerpres.

Maria Constantin, de urgența la spital. Artista s-a filmat cu perfuzia la mana, ce a pațit: „Fac ce fac și tot la Urgențe ajung”

22:00, 13.05.2024 - Cantareața de muzica populara Maria Constantin a ajuns la Urgențe, luni, 13 mai 2024, dupa ce a incercat sa-și trateze singura, acasa, o afecțiune medicala. Artista ii ține la curent pe fani cu evoluția starii sale de sanatate și se arata a fi optimista: „Doamne-Doamne e cu mine!”. Foto Ultimele imagini…

Marcel Ciolacu a vizitat santierul naval din Braila: „Romania produce! Din ce in ce mai mult si mai bine”

17:50, 10.05.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a vizitat, vineri, santierul naval din Braila, cu 1.350 de salariati, si o fabrica unde lucreaza 700 de angajati. „Romania produce! Din ce in ce mai mult si mai bine. Inchideti televizoarele cand mai vedeti tot felul de persoane care va mint cu nerusinare ca nu se mai produce…

Cel putin 10 persoane, ucise sau ranite intr-un atac comis intr-un spital din China

12:15, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.

Masacru intr-un spital din China - Cel puțin zece persoane au fost ucise sau ranite

11:35, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

O fosta caștigatoare de la „Vocea Romaniei”, marturie dureroasa despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizanta. Cadrele medicale injurau, vorbeau foarte urat!”

19:05, 18.04.2024 - Cristina Balan, artista care in 2015 a caștigat marele trofeu la „Vocea Romaniei”, a povestit experiența traumatizanta pe care a trait-o in urma cu 10 ani, atunci cand a nascut intr-un spital din București. Artista are o poveste de viața impresionanta. Cantareața a nascut acum 10 ani, intr-un spital…

Primarul Lungu mulțumit de ritmul lucrarilor de reabilitare a școlii 9 din Suceava investiție PNRR de 3 milioane de euro. Lungu a vizitat șantierul impreuna cu Harșovschi

14:20, 17.04.2024 - Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a declarat mulțumit de ritmul lucrarilor de reabilitare a școlii nr. 9 investiție realizata cu fonduri europene in valoare de 3 milioane de euro trase prin PNRR. Lungu a vizitat astazi șantierul impreuna cu viceprimarul Lucian Harșovschi și  s-a intalni cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?