Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mădălin Voicu, mărturisire ŞOCANTĂ. "Am avut un copil care a murit!"

Publicat:

 a vorbit despre copilul sau, care, din pacate, a murit. La 20 de ani, violonistul a trecut prin cea mai cumplita perioada din viața lui. Copilul lui a murit la numai 2 ani, drama care i-a schimbat total viața și l-a marcat profund.

Un cunoscut politician de la noi si-a recunoscut un fiu secret. Despre cine este vorba FOTO

"Am avut un copil care s-a nascut in 1984 și a murit in 1986, pe care il chema . Un copil superb. Mi-e foarte greu. Nici nu mai am lacrimi sa explic", a declarat .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Bistrița Bargaului! Un barbat a murit strivit de tractor

20:26, 06.06.2024 - Tragedie in Bistrița Bargaului, unde un barbat și-a pierdut viața, dupa ce a fost strivit de un tractor. Potrivit ISU Bistrița-Nasaud, doua echipaje de pompieri cu autospeciale de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanța Județean Bistrița-Nasaud cu medic au intervenit pe raza localitații…

Ce marturisire șocanta a facut tatal verișorului Raisei, fetița de doi ani gasita fara suflare in Dolj: „El a omorat-o!”

16:35, 30.05.2024 - Tatal verișorului Raisei, fetița in varsta de doi ani, care a fost gasita fara suflare in județul Dolj, a facut o marturisire șocanta. Iata ce declarații a facut barbatul despre tot ce s-a intamplat!

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Alex Dobrescu, apariție șocanta! In stare avansata de… euforie, a facut show grotesc pe strada! A speriat oamenii care iși vedeau liniștiți de viața! / PAPARAZZI

22:51, 14.05.2024 - Rar ne-a fost dat sa vedem imagini mai șocante și mai grotești decat cele pe care urmeaza sa vi le prezentam. In caz ca nu știți cine este Alex Dobrescu, deși in ultima perioada mai mult ca sigur ați aflat, atunci vi-l prezentam noi, cum s-ar spune, in toata splendoarea lui!

Viața de roman a geniului muzical George Enescu: a avut un copil din flori, a fost inselat de sotie si a murit in mizerie

16:36, 04.05.2024 - Au trecut exact 69 de ani de la moartea marelui violonist, pianist, compozitor si profesor George Enescu, geniul zbuciumat a carui poveste de viața, mai puțin cunoscuta decat opera sa, e una tulburatoare.

Fostul star UFC Francis Ngannou in doliu, dupa ce fiul sau de doar 15 luni a murit. Mesajul tulburator al sportivului: I-am strigat numele de nenumarate ori,

11:25, 30.04.2024 - Fostul campion UFC Francis Ngannou a anuntat, in social media, ca fiul sau in varsta de doar 15 luni a murit."Prea curand pentru a pleca, dar totusi a plecat. Baietelul meu, prietenul meu, partenerul meu, Kobe era plin de viata si bucurie. Acum, zace fara viata.

Doi romani au murit in Germania, unde microbuzul in care calatoreau a fost facut praf de un TIR

11:36, 20.04.2024 - Doi barbați romani și-au pierdut viața joi spre vineri noaptea intr-un accident cumplit in Germania, unde microbuzul in care calatoreau a fost lovit in plin de un camion și aruncat in zidul unei case, relateaza cotidianul regional Neue Ruhr Zeitung.Alte doua persoane au fost grav ranite in accidentul…

Doliul in lumea politica! A murit Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne

16:51, 14.04.2024 - Este doliu in Romania, dupa ce s-a mai stins din viața un nume important al lumii politice. Este vorba despre Doru Viorel Ursu, fost ministru de interne, care a plecat dintre noi in mod fulgerator. Familia a fost cea care a facut anunțul cutremurator. S-a stins din viața Doru Viorel Ursu Lumea politica…


Ce parere ai despre aceasta stire?